Başkan Görgel, Mahir Ünal için ne dedi? İşte dikkat çeken açıklama!

POLİTİKA 01.11.2022 - 23:40, Güncelleme: 01.11.2022 - 23:40
 

Başkan Görgel, Mahir Ünal için ne dedi? İşte dikkat çeken açıklama!

Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı av. Fırat Görgel, görevinden istifa eden Ak Parti grup başkanvekili Mahir Ünal için ne dedi? İşte dikkat çeken açıklama!

Bilindiği üzere Ak Parti grup başkan vekili ve Kahramanmaraş milletvekili Mahir Ünal, görevinden affını istemişti.  Peki, Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı av. Fırat Görgel, Ünal’ın bu istifası için ne dedi? İşte Görgel’in o dikkat çeken açıklama. “Yürüyecek daha çok yolumuz var” Görgel sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, “Bugüne kadar şahsınıza verilen görevlerin hepsini layıkıyla yerine getirdiğinize bizler şahidiz Sayın Bakanım. Biz sizden razıyız, Allah da sizden razı olsun. Bu kutlu yolda yürüyecek daha çok yolumuz var.”ifadelerine yer verdi.  fisiltihaber.com.tr – politika 
Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı av. Fırat Görgel, görevinden istifa eden Ak Parti grup başkanvekili Mahir Ünal için ne dedi? İşte dikkat çeken açıklama!

Bilindiği üzere Ak Parti grup başkan vekili ve Kahramanmaraş milletvekili Mahir Ünal, görevinden affını istemişti. 

Peki, Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı av. Fırat Görgel, Ünal’ın bu istifası için ne dedi? İşte Görgel’in o dikkat çeken açıklama.

“Yürüyecek daha çok yolumuz var”

Görgel sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, “Bugüne kadar şahsınıza verilen görevlerin hepsini layıkıyla yerine getirdiğinize bizler şahidiz Sayın Bakanım. Biz sizden razıyız, Allah da sizden razı olsun. Bu kutlu yolda yürüyecek daha çok yolumuz var.”ifadelerine yer verdi. 

fisiltihaber.com.tr – politika 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.