Şehrin en sevilen oda başkanı; Halit Orhan!

YEREL HABERLER 01.11.2022 - 23:38, Güncelleme: 01.11.2022 - 23:38
 

Şehrin en sevilen oda başkanı; Halit Orhan!

Kahramanmaraş’ın en sevilen oda başkanları arasında yer alan, Halit Orhan’a ziyaretler devam ediyor.

Kahramanmaraş Kabzımallar ve Komisyoncular odası başkanı Halit Orhan’ı KOSGEB il müdür Yasin Yüksek, Teknoloji Sanayi Müdürü Kadir Uysal ve Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Muhlis Akkurt ziyaret etti.  Başkan Orhan ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada,“KOSGEB il müdürümüz Yasin Yüksek, Teknoloji Sanayi Müdürümüz Kadir Uysal ve Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanımız Muhlis Akkurt odamızı ziyarette bulundular. Kıymetli Müdürlerimize ve Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder görevlerinde başarılar dilerim.” İfadelerine yer verdi. fisiltihaber.com.tr - yerel haberler  
Kahramanmaraş’ın en sevilen oda başkanları arasında yer alan, Halit Orhan’a ziyaretler devam ediyor.

Kahramanmaraş Kabzımallar ve Komisyoncular odası başkanı Halit Orhan’ı KOSGEB il müdür Yasin Yüksek, Teknoloji Sanayi Müdürü Kadir Uysal ve Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Muhlis Akkurt ziyaret etti. 

Başkan Orhan ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada,“KOSGEB il müdürümüz Yasin Yüksek, Teknoloji Sanayi Müdürümüz Kadir Uysal ve Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanımız Muhlis Akkurt odamızı ziyarette bulundular.

Kıymetli Müdürlerimize ve Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder görevlerinde başarılar dilerim.” İfadelerine yer verdi.

fisiltihaber.com.tr - yerel haberler

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.