Gürbüz, yatırımcıların cazibe noktası haline geldik!

YEREL HABERLER 01.11.2022 - 22:46, Güncelleme: 01.11.2022 - 22:46
 

Gürbüz, yatırımcıların cazibe noktası haline geldik!

Gürbüz, “Elbistan sahip olduğu potansiyeli, iç kapasitesi ve çalışkan insanıyla tekstil yatırımcılarının cazibe noktası haline geldi.” dedi.

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, organize sanayi bölgesinde birbiri ardına açılan tekstil fabrikalarındaki eğitim ve üretim çalışmalarını inceledi. Yatırımcılardan eğitim ve üretim çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Gürbüz, verdikleri emeklerin sonucunda Elbistan Organize Sanayi Bölgesi’nin birbiri ardında yatırım almaya başladığını söyledi. İşte Gürbüz’ün o açıklaması:  “Elbistan'da kurulan ikinci tekstil fabrikasını ziyaret ettik.  İşçi kardeşlerimle hasbihal etmiş olduk. Elbistan sahip olduğu potansiyeli, iç kapasitesi ve çalışkan insanıyla tekstil yatırımcılarının cazibe noktası haline geldi. Birçok firmamız bu anlamda organize sanayide yerini aldı, işletmesini açtı ya da yatırım aşamasında. Ben buradaki işletmeyi kuran kardeşlerimizi, iş adamlarımızı tebrik ediyorum. Yerel idare olarak onların her türlü sorun ve sıkıntılarında beraber olduğumuzu ifade ettim. Ben şuna inanıyorum. Bir kentin kalkınması, sanayiyle olur. Ve Elbistan Allah'ın izniyle inşallah tekstilin yeni tercih noktalarından biri olacak. Şuanda üç fabrikamız kuruldu. Dördüncü fabrikamız Elbistan'la ilgili fizibilitesini tamamladı. Onlar da organizeden yer taleplerinde bulundular. İki yüz kişi kapasiteyle başlandı. İnşallah binler, iki binler daha da artan sayılarda istihdam olanağı imkânı sağlayacak fabrikalarımız.”  fisiltihaber.com.tr – yerel haberler
Gürbüz, “Elbistan sahip olduğu potansiyeli, iç kapasitesi ve çalışkan insanıyla tekstil yatırımcılarının cazibe noktası haline geldi.” dedi.

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, organize sanayi bölgesinde birbiri ardına açılan tekstil fabrikalarındaki eğitim ve üretim çalışmalarını inceledi.

Yatırımcılardan eğitim ve üretim çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Gürbüz, verdikleri emeklerin sonucunda Elbistan Organize Sanayi Bölgesi’nin birbiri ardında yatırım almaya başladığını söyledi.

İşte Gürbüz’ün o açıklaması:  “Elbistan'da kurulan ikinci tekstil fabrikasını ziyaret ettik.  İşçi kardeşlerimle hasbihal etmiş olduk. Elbistan sahip olduğu potansiyeli, iç kapasitesi ve çalışkan insanıyla tekstil yatırımcılarının cazibe noktası haline geldi. Birçok firmamız bu anlamda organize sanayide yerini aldı, işletmesini açtı ya da yatırım aşamasında. Ben buradaki işletmeyi kuran kardeşlerimizi, iş adamlarımızı tebrik ediyorum.

Yerel idare olarak onların her türlü sorun ve sıkıntılarında beraber olduğumuzu ifade ettim. Ben şuna inanıyorum. Bir kentin kalkınması, sanayiyle olur. Ve Elbistan Allah'ın izniyle inşallah tekstilin yeni tercih noktalarından biri olacak. Şuanda üç fabrikamız kuruldu. Dördüncü fabrikamız Elbistan'la ilgili fizibilitesini tamamladı. Onlar da organizeden yer taleplerinde bulundular. İki yüz kişi kapasiteyle başlandı. İnşallah binler, iki binler daha da artan sayılarda istihdam olanağı imkânı sağlayacak fabrikalarımız.”

 fisiltihaber.com.tr – yerel haberler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.