Küçükkaya, Bu ikili seçimi kaybederse bir daha siyaset yapamazlar!

POLİTİKA 01.11.2022 - 19:29, Güncelleme: 02.11.2022 - 18:11
 

Küçükkaya, Bu ikili seçimi kaybederse bir daha siyaset yapamazlar!

Gazeteci İsmail Küçükkaya altılı masaya yüklendi. Küçükkaya, ”Bu iki isim bu seçimi kaybederse bir daha siyaset yapamazlar.” dedi.

Gazeteci İsmail Küçükkaya altılı masaya yüklendi. Küçükkaya, ”Birlikte miting yapmaları lazım,  Bu iki isim bu seçimi kaybederse bir daha siyaset yapamazlar.” dedi. 6lı masanın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı belirsizliğini korurken, Gazeteci İsmail Küçükkaya’dan sert eleştiri geldi. Halk TV'de ki sabah programında hem Kemal Kılıçdaroğlu'na hem de Meral Akşener'e seslenen gazeteci İsmail Küçükkaya, “Birlikte miting yapmaları lazım, bu iki isim bu seçimi kaybederse bir daha siyaset yapamazlar.”dedi  
Gazeteci İsmail Küçükkaya altılı masaya yüklendi. Küçükkaya, ”Bu iki isim bu seçimi kaybederse bir daha siyaset yapamazlar.” dedi.

Gazeteci İsmail Küçükkaya altılı masaya yüklendi. Küçükkaya, ”Birlikte miting yapmaları lazım,  Bu iki isim bu seçimi kaybederse bir daha siyaset yapamazlar.” dedi.

6lı masanın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı belirsizliğini korurken, Gazeteci İsmail Küçükkaya’dan sert eleştiri geldi.

Halk TV'de ki sabah programında hem Kemal Kılıçdaroğlu'na hem de Meral Akşener'e seslenen gazeteci İsmail Küçükkaya, “Birlikte miting yapmaları lazım, bu iki isim bu seçimi kaybederse bir daha siyaset yapamazlar.”dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.