Amerikan kültürü Expo 2023 Kahramanmaraş’ta sergilenecek!

TURİZM 01.11.2022 - 17:58, Güncelleme: 01.11.2022 - 17:58
 

Amerikan kültürü Expo 2023 Kahramanmaraş’ta sergilenecek!

AIPH Baş Danışmanı Levi Sap NeiThang, kente gelerek alandaki çalışmaları yerinde gördü. Thang, EXPO 2023’e İllinois -Şikago Bahçesi ile katılacağını söyledi

ABD’de faaliyet gösteren İş insanı ve AIPH Danışmanı Levi Sap NeiThang, Kahramanmaraş’a gelerek alandaki çalışmaları yerinde inceleyip, katılım protokolünü imzaladı. İlk olarak Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’i makamında ziyaret eden Levi Sap NeiThang, EXPO 2023’te kuracakları bahçeye ilişkin görüş alışverişinde bulundu.Thang’a, çalışmalarda gelinen son durumu ve hedeflerini anlatan Başkan Mahçiçek, tanıtım filmi üzerinden de bilgiler verdi. Konuşmaların ardından, EXPO 2023 katılım protokolü imzalandı. “İllinois-Şikago EXPO 2023’e anlam katacaktır” Mahçiçek, “Geçmişten günümüze Amerika’nın kültürünü, doğasını ve güzellikleriniKahramanmaraş’ımızda düzenleyeceğimiz EXPO 2023’de göreceğiz. Kuracakları bahçe ile hem kendi kültürlerinin tanıtılmasına hem de EXPO’muzun daha anlamlı hale gelmesine katkı sağlayacaklar.”dedi.  “Kahramanmaraş’a olan sevgim arttı” AIPH Danışmanı ve İş insanı Levi Sap NeiThang ise Türkiye’nin kalbinde özel bir yerinin olduğunu belirterek, “Türkiye’nin kalbimde özel bir yeri var ve zengin bir tarihe ve nefis bir mutfağa sahip bu güzel ülke hakkında daha fazla şey öğrenmek istiyorum. Türkiye’yi ilk kez 2016 yılında EXPO Antalya vesilesi ile ziyaret ettim. Çok keyif alarak neredeyse her ay Türkiye’ye ziyarete geldiğimi fark ettim. Bu sefer Kahramanmaraş’ı keşfetmeye karar verdim ve şehrinizin güzel ve yeşil manzarası beni büyüledi. Tarihini de öğrendiğim bu kahraman şehri, tarihini ve mutfağını, özellikle dondurmasını keşfettikçe Kahramanmaraş’a olan sevgim arttı.”diye konuştu. Gerçekleştirilen toplantının ardından Başkan Mahçiçek, misafirini Levi Sap NeiThang’a EXPO 2023 Alanı’nı da gezdirerek, yerinde istişarelerde bulundu. fisiltihaber.com.tr - Turizm
AIPH Baş Danışmanı Levi Sap NeiThang, kente gelerek alandaki çalışmaları yerinde gördü. Thang, EXPO 2023’e İllinois -Şikago Bahçesi ile katılacağını söyledi

ABD’de faaliyet gösteren İş insanı ve AIPH Danışmanı Levi Sap NeiThang, Kahramanmaraş’a gelerek alandaki çalışmaları yerinde inceleyip, katılım protokolünü imzaladı.

İlk olarak Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’i makamında ziyaret eden Levi Sap NeiThang, EXPO 2023’te kuracakları bahçeye ilişkin görüş alışverişinde bulundu.Thang’a, çalışmalarda gelinen son durumu ve hedeflerini anlatan Başkan Mahçiçek, tanıtım filmi üzerinden de bilgiler verdi. Konuşmaların ardından, EXPO 2023 katılım protokolü imzalandı.

“İllinois-Şikago EXPO 2023’e anlam katacaktır”

Mahçiçek, “Geçmişten günümüze Amerika’nın kültürünü, doğasını ve güzellikleriniKahramanmaraş’ımızda düzenleyeceğimiz EXPO 2023’de göreceğiz. Kuracakları bahçe ile hem kendi kültürlerinin tanıtılmasına hem de EXPO’muzun daha anlamlı hale gelmesine katkı sağlayacaklar.”dedi. 

“Kahramanmaraş’a olan sevgim arttı”

AIPH Danışmanı ve İş insanı Levi Sap NeiThang ise Türkiye’nin kalbinde özel bir yerinin olduğunu belirterek, “Türkiye’nin kalbimde özel bir yeri var ve zengin bir tarihe ve nefis bir mutfağa sahip bu güzel ülke hakkında daha fazla şey öğrenmek istiyorum. Türkiye’yi ilk kez 2016 yılında EXPO Antalya vesilesi ile ziyaret ettim. Çok keyif alarak neredeyse her ay Türkiye’ye ziyarete geldiğimi fark ettim. Bu sefer Kahramanmaraş’ı keşfetmeye karar verdim ve şehrinizin güzel ve yeşil manzarası beni büyüledi. Tarihini de öğrendiğim bu kahraman şehri, tarihini ve mutfağını, özellikle dondurmasını keşfettikçe Kahramanmaraş’a olan sevgim arttı.”diye konuştu.

Gerçekleştirilen toplantının ardından Başkan Mahçiçek, misafirini Levi Sap NeiThang’a EXPO 2023 Alanı’nı da gezdirerek, yerinde istişarelerde bulundu.

fisiltihaber.com.tr - Turizm

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.