Görür'den O Bölge İçin Büyük Deprem Uyarısı!

AKTÜEL 01.11.2022 - 16:45, Güncelleme: 01.11.2022 - 16:45
 

Görür'den O Bölge İçin Büyük Deprem Uyarısı!

Prof. Dr. Naci Görür, Malatya'da üst üste meydana gelen depremlerle ilgili büyük deprem uyarısında bulundu.

Görür, "DAF'ın GB'ya doğru kırılarak büyük depremi Çelikhan-Ekenek' e doğru taşıyacağını düşünüyorum" dedi. Malatya dün akşam bir kez daha sallandı. Saat 21.34'te meydana gelen, merkez üssü Kavaklıdere- Pütürge olan depremin büyüklüğünü Kandilli Rasathanesi 4 olarak açıkladı. Görür bu depremle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Prof. Dr. Naci Görür şu ifadelere yer verdi, "Kavaklıdere-Pütürge/ Malatya'da 4,0 deprem oldu. Deprem DAF Zonunda. Her zaman söylediğim gibi, DAF'ın GB'ya doğru kırılarak büyük depremi Çelikhan-Ekenek' e doğru taşıyacağını düşünüyorum. Bu yörelerde İRAP planlarının ciddiyetle yapılması gereğini düşünüyorum." fisiltihaber.com.tr - aktüel
Prof. Dr. Naci Görür, Malatya'da üst üste meydana gelen depremlerle ilgili büyük deprem uyarısında bulundu.

Görür, "DAF'ın GB'ya doğru kırılarak büyük depremi Çelikhan-Ekenek' e doğru taşıyacağını düşünüyorum" dedi.

Malatya dün akşam bir kez daha sallandı. Saat 21.34'te meydana gelen, merkez üssü Kavaklıdere- Pütürge olan depremin büyüklüğünü Kandilli Rasathanesi 4 olarak açıkladı. Görür bu depremle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Prof. Dr. Naci Görür şu ifadelere yer verdi, "Kavaklıdere-Pütürge/ Malatya'da 4,0 deprem oldu. Deprem DAF Zonunda. Her zaman söylediğim gibi, DAF'ın GB'ya doğru kırılarak büyük depremi Çelikhan-Ekenek' e doğru taşıyacağını düşünüyorum. Bu yörelerde İRAP planlarının ciddiyetle yapılması gereğini düşünüyorum."

fisiltihaber.com.tr - aktüel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.