WhatsApp kullanıcıları bu özelliği çok sevecek!

AKTÜEL 01.11.2022 - 16:35, Güncelleme: 01.11.2022 - 16:35
 

WhatsApp kullanıcıları bu özelliği çok sevecek!

Dünyanın en büyük mesajlaşma ağına sahip olan WhatsApp'a yeni özellik geliyor! Kullanıcılar bu özelliği çok sevecek...

Dünyanın en büyük mesajlaşma ağına sahip olan WhatsApp'a yeni özellik geliyor! Kullanıcılar bu özelliği çok sevecek. Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, milyonlarca kullanıcının not defteri olarak uygulamayı tercih etmesi üzerine "kendine not" konusunda yeni bir özellik geliştirmek için kolları sıvadı. Yeni geliştirmeyle WhatsApp kişilerin kendilerine mesaj atmasına izin verecek ve kullanıcılar ortaya çıkacak "Bana" seçeneği üzerinde normal bir kullanıcıya mesaj gönderir gibi ileti yollayabilecek.  
Dünyanın en büyük mesajlaşma ağına sahip olan WhatsApp'a yeni özellik geliyor! Kullanıcılar bu özelliği çok sevecek...

Dünyanın en büyük mesajlaşma ağına sahip olan WhatsApp'a yeni özellik geliyor! Kullanıcılar bu özelliği çok sevecek.

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, milyonlarca kullanıcının not defteri olarak uygulamayı tercih etmesi üzerine "kendine not" konusunda yeni bir özellik geliştirmek için kolları sıvadı.

Yeni geliştirmeyle WhatsApp kişilerin kendilerine mesaj atmasına izin verecek ve kullanıcılar ortaya çıkacak "Bana" seçeneği üzerinde normal bir kullanıcıya mesaj gönderir gibi ileti yollayabilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.