Balcıoğlu, Birazcık eğitim ve çabayla hepsinin üstesinden geleceğiz!

EKONOMİ 30.10.2022 - 13:41, Güncelleme: 31.10.2022 - 19:21
 

Balcıoğlu, Birazcık eğitim ve çabayla hepsinin üstesinden geleceğiz!

Balcıoğlu, “Fuarda bir kez daha gördük ki; gerçekten biz birazcık bir eğitimle birazcık bir çabayla bunların hepsinin üstesinden geleceğiz.” dedi.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası ( KMTSO) yönetim kurulu başkanı Şahin Balcıoğlu, İstanbul’da düzenlenen Saha EXPO fuarına katıldı. Balcıoğlu,“Savunma ve havacılık sanayinde Türkiye çok yol kat etmiş. Bunu ben de gözümle gördüm. Çok da mutlu oldum. Biz çok gerilerden başladığımız bu yarışta ön taraflara doğru hızlı bir adımla yürüyoruz. Bu fuara şehrimizden 9 firmamız katıldı. Fuarda bir kez daha gördük ki; gerçekten biz birazcık bir eğitimle birazcık bir çabayla bunların hepsinin üstesinden geleceğiz. Bu bizim için çok önemli.”dedi. “Gençlerimize güveniyoruz” Teknoloji fuarının önemine değinen Şahin Balcıoğlu, “Bu fuar bizim gençlerimizin önünü açacak bir fuar. Çünkü Dünya, modeller, yeni tasarımlar, yeni uygulamalar üstüne kuruldu. Bu savunma sanayi ve havacılık olunca bu birkaç kat daha yukarıya çıkıyor. Bu dev çarkları çeviren Adana küçük sanayi dediğimizde bir sanayimiz var. Bu sanayimizde Avrupa’dan gelen bu teknolojik makinelerimiz tümünün tamiri ve bakımını yapıyoruz. Diğer taraftan şehrimizde TOBB fen lisemizde kodlama okulu açtık ve 6 ay eğitim gören öğrencilerimiz TEKNOFEST'te derece aldı. Biz bu yarışta belki en öne geçemeyeceğiz ama önlere geçeceğimizi düşünüyoruz, inanıyoruz ve bu yolda yürüyeceğiz.” İfadelerine yer verdi.  fisiltihaber.com.tr - ekonomi   
Balcıoğlu, “Fuarda bir kez daha gördük ki; gerçekten biz birazcık bir eğitimle birazcık bir çabayla bunların hepsinin üstesinden geleceğiz.” dedi.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası ( KMTSO) yönetim kurulu başkanı Şahin Balcıoğlu, İstanbul’da düzenlenen Saha EXPO fuarına katıldı.

Balcıoğlu,“Savunma ve havacılık sanayinde Türkiye çok yol kat etmiş. Bunu ben de gözümle gördüm. Çok da mutlu oldum. Biz çok gerilerden başladığımız bu yarışta ön taraflara doğru hızlı bir adımla yürüyoruz. Bu fuara şehrimizden 9 firmamız katıldı. Fuarda bir kez daha gördük ki; gerçekten biz birazcık bir eğitimle birazcık bir çabayla bunların hepsinin üstesinden geleceğiz. Bu bizim için çok önemli.”dedi.

“Gençlerimize güveniyoruz”

Teknoloji fuarının önemine değinen Şahin Balcıoğlu, “Bu fuar bizim gençlerimizin önünü açacak bir fuar. Çünkü Dünya, modeller, yeni tasarımlar, yeni uygulamalar üstüne kuruldu. Bu savunma sanayi ve havacılık olunca bu birkaç kat daha yukarıya çıkıyor.

Bu dev çarkları çeviren Adana küçük sanayi dediğimizde bir sanayimiz var. Bu sanayimizde Avrupa’dan gelen bu teknolojik makinelerimiz tümünün tamiri ve bakımını yapıyoruz. Diğer taraftan şehrimizde TOBB fen lisemizde kodlama okulu açtık ve 6 ay eğitim gören öğrencilerimiz TEKNOFEST'te derece aldı. Biz bu yarışta belki en öne geçemeyeceğiz ama önlere geçeceğimizi düşünüyoruz, inanıyoruz ve bu yolda yürüyeceğiz.” İfadelerine yer verdi. 

fisiltihaber.com.tr - ekonomi 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.