Kuzu, Cumhuriyet geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor!

YEREL HABERLER 29.10.2022 - 12:37, Güncelleme: 29.10.2022 - 12:37
 

Kuzu, Cumhuriyet geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor!

Kuzu, "Cumhuriyet, bugün; dünden daha güçlü, yarınlarımız için ise daha umut verici olmalıdır.” dedi

Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti (KMAGC) Başkanı Serkan Ercüment Kuzu, Cumhuriyetin Kuruluşunun 99. yıl dönümü münasebeti ile bir mesaj yayımladı. Kuzu, "Cumhuriyetimizin 99.yıldönümünü kutladığımız bu anlamlı günün gururunu yaşıyoruz. 99.yılın sonunda bir kere daha görülmüştür ki, Cumhuriyet, bugün; dünden daha güçlü, yarınlarımız için ise daha umut verici olmalıdır.”dedi İşte Serkan Ercüment Kuzu’nun o mesajı:  “Büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'Türk milletinin karakter ve adetlerine en uygun olan idare, cumhuriyet idaresidir' derken, her anı büyük zaferlerle taçlanan şanlı bir geçmişe sahip olan bu milletin düştüğü yerden tekrar kalkarak, o şan ve şeref dolu günlerine en kısa zamanda ulaşmasını amaçlamıştı. Bunun içinde cumhuriyetin ilan edildiği ilk yıllardan itibaren milletinin ve devletinin muasır medeniyetler seviyesine ulaşması hedefi doğrultusunda ömrünün son günlerine kadar dahi, çalışıp çabalamıştı. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet'in 99.yıl coşkusunu yüreğinde yaşayan herkese, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyor, Cumhuriyet Bayramınızı tebrik ediyorum.” Fısıltı haber – yerel haberler   
Kuzu, "Cumhuriyet, bugün; dünden daha güçlü, yarınlarımız için ise daha umut verici olmalıdır.” dedi

Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti (KMAGC) Başkanı Serkan Ercüment Kuzu, Cumhuriyetin Kuruluşunun 99. yıl dönümü münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Kuzu, "Cumhuriyetimizin 99.yıldönümünü kutladığımız bu anlamlı günün gururunu yaşıyoruz. 99.yılın sonunda bir kere daha görülmüştür ki, Cumhuriyet, bugün; dünden daha güçlü, yarınlarımız için ise daha umut verici olmalıdır.”dedi

İşte Serkan Ercüment Kuzu’nun o mesajı: 

“Büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'Türk milletinin karakter ve adetlerine en uygun olan idare, cumhuriyet idaresidir' derken, her anı büyük zaferlerle taçlanan şanlı bir geçmişe sahip olan bu milletin düştüğü yerden tekrar kalkarak, o şan ve şeref dolu günlerine en kısa zamanda ulaşmasını amaçlamıştı. Bunun içinde cumhuriyetin ilan edildiği ilk yıllardan itibaren milletinin ve devletinin muasır medeniyetler seviyesine ulaşması hedefi doğrultusunda ömrünün son günlerine kadar dahi, çalışıp çabalamıştı. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet'in 99.yıl coşkusunu yüreğinde yaşayan herkese, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyor, Cumhuriyet Bayramınızı tebrik ediyorum.”

Fısıltı haber – yerel haberler 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.