Çocukların izleyebileceği birbirinden güzel filmler!

DİZİ - FİLM 29.10.2022 - 00:36, Güncelleme: 29.10.2022 - 00:36
 

Çocukların izleyebileceği birbirinden güzel filmler!

Sizler için çocuklarınızla birlikte izleyebileceğiniz filmleri sizler için listeledik. İşte o filmler…

Sizler için çocuklarınızla birlikte izleyebileceğiniz filmleri sizler için listeledik. İşte o filmler… Çılgın Hırsız Serisi Sevimli minyonlar ve patronları Guru, serinin ilk filminde Dünya'nın uydusu Ay'ı çalmak için çeşitli çılgınlıklar yapıyorlar. Çılgın Hırsız 2'de ise Guru'nun evlat edindiği kızlarıyla beraber daha iyi bir insana dönüşmesini izliyorsunuz.  Klaus Sihirli Plan Babasının onu cezalandırması üzerine dünyanın en mutsuz şehri Smeerensburg'a giden postacı Jesper, burada yalnız başına bir kulübede yaşayan Klaus ile tanışır. Eskiden oyuncak üreten Klaus, Jesper ile birlikte kasabanın çocuklarına oyuncak dağıtmaya başlar. Jesper ilk günlerinde buradan nefret etse de zamanla kasabayı güzelleştirdiklerini ve kendisinin de başka hiçbir yerde olmadığı kadar mutlu olduğunu fark edecektir. Pinokyo Pinokyo, küçük bir çocuğa dönüşen bir kukladır; fakat bu kukla akıllı uslu bir çocuk olma niyetine rağmen, daha önceki yaramazlık, tembellik, umursamazlık ve muziplik alışkanlıklarını bırakamaz; bu alışkanlıklar onun başına olmadık işler açar. Aslan Kral Simba, kral Mufasa'nın oğlu ve krallığının varisidir. Mufasa, kardeşi Scar'ın kurduğu hain tuzak sonucu ölür, ama Scar bunun Simba'nın suçu olduğunu söyler. Vicdan azabı duyan Simba da hükmetmesi gereken Pride Land'den ayrılır ve uzak yollara düşer. E.T Dünyadan evine dönmeye çalışırken yolunu kaybeden bir uzaylı ve onu bulup sahiplenen küçük bir çocuğun hikayesidir. İnanılmaz Aile Özel bir programa bağlı olarak ailesiyle birlikte sessiz sakin bir yaşam sürmeye başlayan Bob, 15 yıl aradan sonra çok özel bir görev alır.  Fısıltı haber – dizi-film  
Sizler için çocuklarınızla birlikte izleyebileceğiniz filmleri sizler için listeledik. İşte o filmler…

Sizler için çocuklarınızla birlikte izleyebileceğiniz filmleri sizler için listeledik. İşte o filmler…

Çılgın Hırsız Serisi

Sevimli minyonlar ve patronları Guru, serinin ilk filminde Dünya'nın uydusu Ay'ı çalmak için çeşitli çılgınlıklar yapıyorlar. Çılgın Hırsız 2'de ise Guru'nun evlat edindiği kızlarıyla beraber daha iyi bir insana dönüşmesini izliyorsunuz. 

Klaus Sihirli Plan

Babasının onu cezalandırması üzerine dünyanın en mutsuz şehri Smeerensburg'a giden postacı Jesper, burada yalnız başına bir kulübede yaşayan Klaus ile tanışır. Eskiden oyuncak üreten Klaus, Jesper ile birlikte kasabanın çocuklarına oyuncak dağıtmaya başlar. Jesper ilk günlerinde buradan nefret etse de zamanla kasabayı güzelleştirdiklerini ve kendisinin de başka hiçbir yerde olmadığı kadar mutlu olduğunu fark edecektir.

Pinokyo

Pinokyo, küçük bir çocuğa dönüşen bir kukladır; fakat bu kukla akıllı uslu bir çocuk olma niyetine rağmen, daha önceki yaramazlık, tembellik, umursamazlık ve muziplik alışkanlıklarını bırakamaz; bu alışkanlıklar onun başına olmadık işler açar.

Aslan Kral

Simba, kral Mufasa'nın oğlu ve krallığının varisidir. Mufasa, kardeşi Scar'ın kurduğu hain tuzak sonucu ölür, ama Scar bunun Simba'nın suçu olduğunu söyler. Vicdan azabı duyan Simba da hükmetmesi gereken Pride Land'den ayrılır ve uzak yollara düşer.

E.T

Dünyadan evine dönmeye çalışırken yolunu kaybeden bir uzaylı ve onu bulup sahiplenen küçük bir çocuğun hikayesidir.

İnanılmaz Aile

Özel bir programa bağlı olarak ailesiyle birlikte sessiz sakin bir yaşam sürmeye başlayan Bob, 15 yıl aradan sonra çok özel bir görev alır. 

Fısıltı haber – dizi-film

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.