Andropoz dizisinin konusu nedir? Andropoz'un kelime anlamı nedir?

DİZİ - FİLM 25.10.2022 - 22:57, Güncelleme: 25.10.2022 - 22:57
 

Andropoz dizisinin konusu nedir? Andropoz'un kelime anlamı nedir?

Netflix'in yeni dizisi Andropoz izleyenlerden tam not alıyor. Andropoz dizisinin konusu nedir? Andropoz’da kimler var? İşte detaylar…

Netflix'in yeni dizisi Andropoz izleyenlerden tam not alıyor. Andropoz dizisinin konusu nedir? Andropoz’da kimler var?  İşte detaylar… Andropoz nedir? Erkek menopozu olarak bilinen andropoz bazı erkeklerin 40'lı yaşların sonlarından 50'lerin başlarına geldiklerinde yaşadıkları depresyon, cinsel dürtü kaybı, erektil disfonksiyon ile diğer fiziksel ve duygusal semptomların bütünü olarak tanımlanıyor. Dizisinin konusu: Evli ve iki çocuk babası olan Yusuf, tuhafiyecilik yapmaktadır. Marmaris bölgesinde yaşayan Yusuf, 50'li yaşlarına gelmiştir. Bu sebepten ötürü bedeninin yaşlanmasını kafasına fena takmıştır. En büyük hayali deniz kenarında bir eve taşınmaktır. Bu hayali için çaba gösteren Yusuf'un maceraları, ev sahibi ve eniştesiyle yaşadığı zengin dünyanın karanlık yüzünü mizahi bir dil ile görülmektedir. Oyuncular: Engin Günaydın,Tamer Karadağlı, Derya Karadaş,Turgut Tunçalp, Gülçin Santırcıoğlu, Şebnem Hassanisoughi, Yuliia Sobol, Doğa Zeynep Doğuşlu, Ergin Torun, Melissa & Merih Dilber.  
Netflix'in yeni dizisi Andropoz izleyenlerden tam not alıyor. Andropoz dizisinin konusu nedir? Andropoz’da kimler var? İşte detaylar…

Netflix'in yeni dizisi Andropoz izleyenlerden tam not alıyor. Andropoz dizisinin konusu nedir? Andropoz’da kimler var?  İşte detaylar…

Andropoz nedir?

Erkek menopozu olarak bilinen andropoz bazı erkeklerin 40'lı yaşların sonlarından 50'lerin başlarına geldiklerinde yaşadıkları depresyon, cinsel dürtü kaybı, erektil disfonksiyon ile diğer fiziksel ve duygusal semptomların bütünü olarak tanımlanıyor.

Dizisinin konusu:

Evli ve iki çocuk babası olan Yusuf, tuhafiyecilik yapmaktadır. Marmaris bölgesinde yaşayan Yusuf, 50'li yaşlarına gelmiştir. Bu sebepten ötürü bedeninin yaşlanmasını kafasına fena takmıştır. En büyük hayali deniz kenarında bir eve taşınmaktır. Bu hayali için çaba gösteren Yusuf'un maceraları, ev sahibi ve eniştesiyle yaşadığı zengin dünyanın karanlık yüzünü mizahi bir dil ile görülmektedir.

Oyuncular:

Engin Günaydın,Tamer Karadağlı, Derya Karadaş,Turgut Tunçalp, Gülçin Santırcıoğlu, Şebnem Hassanisoughi, Yuliia Sobol, Doğa Zeynep Doğuşlu, Ergin Torun, Melissa & Merih Dilber.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.