Yürek Çıkmazı dizisinin konusu nedir? İşte en dikkat çeken karakter!

DİZİ - FİLM 24.10.2022 - 23:10, Güncelleme: 24.10.2022 - 23:10
 

Yürek Çıkmazı dizisinin konusu nedir? İşte en dikkat çeken karakter!

Yürek Çıkmazı, 1 Kasım Salı günü TRT 1 ekranlarında olacak. Peki dizide hangi oyuncular var? Dizinin konusu nedir? İşte detaylar…

Yürek Çıkmazı dizisinin yayın günü belli oldu. Peki dizide hangi oyuncular var? Dizinin konusu nedir? İşte detaylar… Yürek Çıkmazı, 1 Kasım Salı günü TRT 1 ekranlarında olacak.    Konusu:  Dizi, kişilik bozukluğu yaşayan bir adamın ve çocuklarıyla birlikte hayata tutunmaya çalışan bir kadının duygu yüklü hikayesini ekranlara taşıyacak. Bazı hikayeler sondan başlar. Tıpkı Cennet’in hikayesi gibi… Hayatı boyunca susmuş bir kadındı o; şiddet görmüş, korkmuş, vazgeçmiş… Ölmeden önce bir mektup bıraktı geride. Son bir çığlık: “Bilseniz ölmem ne uzun sürdü!” Oyuncu kadrosu:  Yürek Çıkmazı Dizisinde Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Mesut Akusta, Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş, Bihter Dinçer, Erhan Alpay, ve İlayda Ildır gibi isimler rol alıyor.  
Yürek Çıkmazı, 1 Kasım Salı günü TRT 1 ekranlarında olacak. Peki dizide hangi oyuncular var? Dizinin konusu nedir? İşte detaylar…

Yürek Çıkmazı dizisinin yayın günü belli oldu. Peki dizide hangi oyuncular var? Dizinin konusu nedir? İşte detaylar…

Yürek Çıkmazı, 1 Kasım Salı günü TRT 1 ekranlarında olacak. 

 

Konusu: 

Dizi, kişilik bozukluğu yaşayan bir adamın ve çocuklarıyla birlikte hayata tutunmaya çalışan bir kadının duygu yüklü hikayesini ekranlara taşıyacak.

Bazı hikayeler sondan başlar. Tıpkı Cennet’in hikayesi gibi… Hayatı boyunca susmuş bir kadındı o; şiddet görmüş, korkmuş, vazgeçmiş… Ölmeden önce bir mektup bıraktı geride. Son bir çığlık: “Bilseniz ölmem ne uzun sürdü!”

Oyuncu kadrosu: 

Yürek Çıkmazı Dizisinde Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Mesut Akusta, Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş, Bihter Dinçer, Erhan Alpay, ve İlayda Ildır gibi isimler rol alıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.