Güzel Günler dizisinin konusu nedir?

DİZİ - FİLM 21.10.2022 - 19:34, Güncelleme: 21.10.2022 - 19:36
 

Güzel Günler dizisinin konusu nedir?

Güzel Günler dizisinin yayın günü ne zaman? Güzel Günler dizisinin konusu nedir? Güzel Günler dizisinde oyunular kimler? İşte detaylar…

Güzel Günler yakında seyirciyle buluşacak. Konusu: Selma ile Mihran’ın doğdukları gün kulaklarına fısıldanan ölümsüz aşkın, bu aşkın ardındaki sırların ve onları kucaklayan sıcak, eğlenceli, neşeli bir ailenin hikayesini ekrana taşıyacak. Oyuncu kadrosu: Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse ve Yıldıray Şahinler , Seray Gözler. Güzel Günler dizisi yakında Show TV ekranlarında olacak.  
Güzel Günler dizisinin yayın günü ne zaman? Güzel Günler dizisinin konusu nedir? Güzel Günler dizisinde oyunular kimler? İşte detaylar…

Güzel Günler yakında seyirciyle buluşacak.

Konusu:

Selma ile Mihran’ın doğdukları gün kulaklarına fısıldanan ölümsüz aşkın, bu aşkın ardındaki sırların ve onları kucaklayan sıcak, eğlenceli, neşeli bir ailenin hikayesini ekrana taşıyacak.

Oyuncu kadrosu:

Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse ve Yıldıray Şahinler , Seray Gözler.

Güzel Günler dizisi yakında Show TV ekranlarında olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.