Haluk Bilginer’li The Turkish Detective dizisinin konusu nedir?

DİZİ - FİLM 20.10.2022 - 18:50, Güncelleme: 20.10.2022 - 18:50
 

Haluk Bilginer’li The Turkish Detective dizisinin konusu nedir?

Haluk Bilginer’in oynadığı The Turkish Detective dizisinin konusu nedir? The Turkish Detective dizisi ne zaman yayımlanacak? İşte cevaplar…

2023'te ekrana gelmesi planlanan The Turkish Detective dizisinin ilk sezon çekimleri tamamlandı. Haluk Bilginer, Ethan Kai ve Yasemin Kay Allen'in başrolde yer aldığı, Ay Yapım ve ViacomCBS Int’l Studios'un (VIS) ortak yapımını üstlendiği dizinin senaryosunu Ben Schiffer kaleme aldı, Niels Arden Oplev yönetti. Dizide Çetin İkmen'i Haluk Bilginer, ortağı Mehmet Süleyman'ı Ethan Kai canlandıracak. Allen ise onlara suçlara çözmekte yardım eden Dedektif Ayşe Farsakoğlu'yu canlandıracak. Suç gerilim dizisi Paramount+ içerik yöneticilerinden Nicole Clemens ''The Turkish Detective, dünyanın en çarpıcı, kültürel açıdan zengin şehirlerinden birinde geçen, evrensel olarak merak uyandıran bir suç gerilim dizisi'' ifadelerini kullandı.  Dizi, İngiliz polisiye yazarı Barbara Nadel tarafından yaratılan, dedektif Çetin İkmen ve Mehmet Süleyman karakterlerinin yer aldığı 24 adet roman serisine dayanacak. Dizinin 8 bölümden oluşan ilk sezonunda Müfettiş Çetin İkmen (Haluk Bilginer), Mehmet Süleyman (Ethan Kai) ve Dedektif Ayşe Farsakoğlu (Yasemin Kay Allen) üçlüsünü İstanbul’un kültürüne ve tarihine dayanmakta olan suç hikâyelerini ve karakterlerin işleniş süreci işlenecek.
Haluk Bilginer’in oynadığı The Turkish Detective dizisinin konusu nedir? The Turkish Detective dizisi ne zaman yayımlanacak? İşte cevaplar…

2023'te ekrana gelmesi planlanan The Turkish Detective dizisinin ilk sezon çekimleri tamamlandı.

Haluk Bilginer, Ethan Kai ve Yasemin Kay Allen'in başrolde yer aldığı, Ay Yapım ve ViacomCBS Int’l Studios'un (VIS) ortak yapımını üstlendiği dizinin senaryosunu Ben Schiffer kaleme aldı, Niels Arden Oplev yönetti.

Dizide Çetin İkmen'i Haluk Bilginer, ortağı Mehmet Süleyman'ı Ethan Kai canlandıracak. Allen ise onlara suçlara çözmekte yardım eden Dedektif Ayşe Farsakoğlu'yu canlandıracak.

Suç gerilim dizisi

Paramount+ içerik yöneticilerinden Nicole Clemens ''The Turkish Detective, dünyanın en çarpıcı, kültürel açıdan zengin şehirlerinden birinde geçen, evrensel olarak merak uyandıran bir suç gerilim dizisi'' ifadelerini kullandı. 

Dizi, İngiliz polisiye yazarı Barbara Nadel tarafından yaratılan, dedektif Çetin İkmen ve Mehmet Süleyman karakterlerinin yer aldığı 24 adet roman serisine dayanacak.

Dizinin 8 bölümden oluşan ilk sezonunda Müfettiş Çetin İkmen (Haluk Bilginer), Mehmet Süleyman (Ethan Kai) ve Dedektif Ayşe Farsakoğlu (Yasemin Kay Allen) üçlüsünü İstanbul’un kültürüne ve tarihine dayanmakta olan suç hikâyelerini ve karakterlerin işleniş süreci işlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.