Sı̇pahı̇ dizisinin konusu nedir?

DİZİ - FİLM 19.10.2022 - 19:15, Güncelleme: 19.10.2022 - 19:15
 

Sı̇pahı̇ dizisinin konusu nedir?

Sı̇pahı̇ dizisinin çekimleri başladı. Peki, Sı̇pahı̇ dizisinin yayın tarihi ne zaman? Sı̇pahı̇ dizisinin konusu nedir? Sı̇pahı̇ dizisinde kimler oynuyor? İşte cevabı…

Dizinin konusu: MİT’in son dönemde yetiştirdiği en yetenekli ajan olan Korkut Ali Türkoğlu aksiyon ve zeka dolu bir operasyon sonrasında Türkiye üzerine kurulan olayları planlayanlarla ilgili önemli bilgilere ulaşır. Bu bilgiler doğrultusunda daha önce sahadan çekilmiş ve geçmişteki başarılı operasyonları MİT Okulu’nda ders olarak okutulan Yıldırım Zafer Bozok göreve geri çağırılır. Korkut Ali ve Yıldırım’ın, kurulan becerikli bir ekiple beraber yürüttüğü operasyonda sürprizler yaşanır. Kader; terörle mücadele komiseri olan Canan ve Korkut Ali’yi yurt dışından sonra yurt içinde de bir araya getirir ve ikilinin işleri hayli zorlaşır.Sipahi, Türkiye üzerinde büyük planları olan düşmanların karşısında durmaya ve her daim vatanın bölünmez bütünlüğünü korumaya çalışan kahraman MİT personelinin birbirinden ilginç hikayelerini izleyiciyle buluşturacak. Oyuncu kadrosu: Kaan Yıldırım, Özge Gürel, Kerem Alışık, Sinan Tuzcu, Erkan Bektaş, Başak Gümülcinelioğlu, Nurettin Sönmez , Çağdaş Onur Öztürk, Serhat Nalbantoğlu, Emre Bulut, Gözde Okur, Elit Andaç Çam, Zeynep Oymak, Berrin Arısoy, Selçuk Borak.  
Sı̇pahı̇ dizisinin çekimleri başladı. Peki, Sı̇pahı̇ dizisinin yayın tarihi ne zaman? Sı̇pahı̇ dizisinin konusu nedir? Sı̇pahı̇ dizisinde kimler oynuyor? İşte cevabı…

Dizinin konusu:

MİT’in son dönemde yetiştirdiği en yetenekli ajan olan Korkut Ali Türkoğlu aksiyon ve zeka dolu bir operasyon sonrasında Türkiye üzerine kurulan olayları planlayanlarla ilgili önemli bilgilere ulaşır. Bu bilgiler doğrultusunda daha önce sahadan çekilmiş ve geçmişteki başarılı operasyonları MİT Okulu’nda ders olarak okutulan Yıldırım Zafer Bozok göreve geri çağırılır.

Korkut Ali ve Yıldırım’ın, kurulan becerikli bir ekiple beraber yürüttüğü operasyonda sürprizler yaşanır. Kader; terörle mücadele komiseri olan Canan ve Korkut Ali’yi yurt dışından sonra yurt içinde de bir araya getirir ve ikilinin işleri hayli zorlaşır.Sipahi, Türkiye üzerinde büyük planları olan düşmanların karşısında durmaya ve her daim vatanın bölünmez bütünlüğünü korumaya çalışan kahraman MİT personelinin birbirinden ilginç hikayelerini izleyiciyle buluşturacak.

Oyuncu kadrosu:

Kaan Yıldırım, Özge Gürel, Kerem Alışık, Sinan Tuzcu, Erkan Bektaş, Başak Gümülcinelioğlu, Nurettin Sönmez , Çağdaş Onur Öztürk, Serhat Nalbantoğlu, Emre Bulut, Gözde Okur, Elit Andaç Çam, Zeynep Oymak, Berrin Arısoy, Selçuk Borak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.