CHP’li Çarman, bu pazar seçim olacakmış gibi hazırız!

POLİTİKA 19.10.2022 - 18:28, Güncelleme: 19.10.2022 - 20:35
 

CHP’li Çarman, bu pazar seçim olacakmış gibi hazırız!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dulkadiroğlu ilçe başkanı Av. Mehmet Çarman, bu pazar seçim varmış gibi kapı kapı gezdiklerini söyledi. Ayrıca Çarman, genel seçimlerin mayıs ayında olacağını ön gördüğünü kaydetti.

“Sandıklar daha güvenli olacak” Fısıltı haber’e yapmış olduğu açıklamada seçimlerde sandık güvenliğinin üst düzeyde olacağını kaydeden Çarman, “Bölgemizde 440 sandık olacak ama biz tedbir amaçlı 600’e yakın sandık görevlisi atadık. Artık bölgemizde sandıklar daha güvenli olacak. Sandıklarda ve seçimlerde görev almak isteyen herkese kapımız açıktır. Tüm sandık atamaları tamamlandı. Seçim güvenliği sıkı alındı, oy çaldırmayacağız. Sandık başlarında olacağız. Seçimlere hazırız.”dedi.  “Halk değişim istiyoruz” Sokaktaki gözlemlerini de aktaran Mehmet Çarman, “Bana göre genel seçimler mayıs ayında olacak. O güne kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sıkı çalışmalar yapıyoruz. Bu Pazar seçim varmış gibi kapı kapı geziyoruz. Biz geliyoruz. Halk değişim istiyor, bu değişi ise millet ittifakıyla gelecek.”diye konuştu.  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dulkadiroğlu ilçe başkanı Av. Mehmet Çarman, bu pazar seçim varmış gibi kapı kapı gezdiklerini söyledi. Ayrıca Çarman, genel seçimlerin mayıs ayında olacağını ön gördüğünü kaydetti.

“Sandıklar daha güvenli olacak”

Fısıltı haber’e yapmış olduğu açıklamada seçimlerde sandık güvenliğinin üst düzeyde olacağını kaydeden Çarman, “Bölgemizde 440 sandık olacak ama biz tedbir amaçlı 600’e yakın sandık görevlisi atadık.

Artık bölgemizde sandıklar daha güvenli olacak. Sandıklarda ve seçimlerde görev almak isteyen herkese kapımız açıktır.

Tüm sandık atamaları tamamlandı. Seçim güvenliği sıkı alındı, oy çaldırmayacağız. Sandık başlarında olacağız. Seçimlere hazırız.”dedi.

 “Halk değişim istiyoruz”

Sokaktaki gözlemlerini de aktaran Mehmet Çarman, “Bana göre genel seçimler mayıs ayında olacak.

O güne kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sıkı çalışmalar yapıyoruz. Bu Pazar seçim varmış gibi kapı kapı geziyoruz. Biz geliyoruz. Halk değişim istiyor, bu değişi ise millet ittifakıyla gelecek.”diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.