Saadet Partisi, Olağan Büyük Kongresi! Zor hangi adayı destekleyecek?

POLİTİKA 19.10.2022 - 18:23, Güncelleme: 19.10.2022 - 20:35
 

Saadet Partisi, Olağan Büyük Kongresi! Zor hangi adayı destekleyecek?

Saadet Partisi, 8. Olağan Büyük Kongresi’ni ‘Seçimlere ve İktidara Hazırlık’ teması ile 30 Ekim Pazar günü yapacak.

Kongresi öncesi ise genel başkanlık için iki aday var. Saadet Partisi genel başkanı Temel Karamollaoğlu ve Mete Gündoğan bu kongrede yarışacak.  Başkan Zor hangi adayı destekleyecek?  Saadet Partisi 8. Olağan büyük kongresi 30 Ekim Pazar günü yapılacak. Kongre öncesi ise Saadet Partisi Kahramanmaraş il başkanı Av. Ahmet Zor, açıklamalarda bulundu. Zor, gönlünün hangi adaydan yana olduğunu da belirtti. Kurultayın önemine değinen Ahmet Zor, “Genel kurultayımız 30 Ekim tarihinde yapılacak. İnşallah genel başkanımızda yeni dönemde devam edecek. Bu genel kurula şehrimizden 6 otobüs ile katılım sağlayacağız. Şimdi bunun hazırlıklarını yapıyoruz. Parti delegesi şehrin Milletvekili sayısının 2 katı kadar olur. Şehrimizde de 16 delegemiz var. İnşallah tam kadro genel kurula katılım sağlayacağız. Genel kurulumuzun şehrimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” Dedi. “Cumhurbaşkanı 6'lı masadan çıkacak” Genel seçimler öncesi iddialı açıklamalarda bulunan Zor, “Ülke olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimlerinden bir tanesini yaşayacağız. Bu anlamda da saadet partimiz muhalefetin güçlü olduğu blokta altılı masanın içerisinde yer alarak inşallah bundan sonraki Cumhuriyetimizin de ikinci yüzyılında Milli görüşün iktidarını milli görüşün iktidarda olduğu bir dönemi sağlayacak.”ifadelerine yer verdi.  -  Fısıltı Haber  
Saadet Partisi, 8. Olağan Büyük Kongresi’ni ‘Seçimlere ve İktidara Hazırlık’ teması ile 30 Ekim Pazar günü yapacak.

Kongresi öncesi ise genel başkanlık için iki aday var. Saadet Partisi genel başkanı Temel Karamollaoğlu ve Mete Gündoğan bu kongrede yarışacak.

 Başkan Zor hangi adayı destekleyecek? 

Saadet Partisi 8. Olağan büyük kongresi 30 Ekim Pazar günü yapılacak. Kongre öncesi ise Saadet Partisi Kahramanmaraş il başkanı Av. Ahmet Zor, açıklamalarda bulundu. Zor, gönlünün hangi adaydan yana olduğunu da belirtti.

Kurultayın önemine değinen Ahmet Zor, “Genel kurultayımız 30 Ekim tarihinde yapılacak. İnşallah genel başkanımızda yeni dönemde devam edecek. Bu genel kurula şehrimizden 6 otobüs ile katılım sağlayacağız. Şimdi bunun hazırlıklarını yapıyoruz. Parti delegesi şehrin Milletvekili sayısının 2 katı kadar olur. Şehrimizde de 16 delegemiz var. İnşallah tam kadro genel kurula katılım sağlayacağız. Genel kurulumuzun şehrimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” Dedi.

“Cumhurbaşkanı 6'lı masadan çıkacak”

Genel seçimler öncesi iddialı açıklamalarda bulunan Zor, “Ülke olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimlerinden bir tanesini yaşayacağız.

Bu anlamda da saadet partimiz muhalefetin güçlü olduğu blokta altılı masanın içerisinde yer alarak inşallah bundan sonraki Cumhuriyetimizin de ikinci yüzyılında Milli görüşün iktidarını milli görüşün iktidarda olduğu bir dönemi sağlayacak.”ifadelerine yer verdi.  -  Fısıltı Haber

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.