Yeşim Salkım hangi partiye oy verecek?

Magazin 19.10.2022 - 16:03, Güncelleme: 19.10.2022 - 16:03
 

Yeşim Salkım hangi partiye oy verecek?

Şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, Hangi partiye oy vereceğini açıkladı.

Konuk olduğu programda samimi açıklamalarda bulunan şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, "Hangi partiyi ya da lideri destekliyorsunuz?" sorusuna "Meral Akşener'i kadın olduğu için yakın buluyor ve destekliyorum ama onun haricinde yok" yanıtını verdi. Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın ile Yüz Yüze'nin bu haftaki konuğu, şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım oldu. Özel hayatıyla ilgili merak edilenleri yanıtlayan Salkım, çarpıcı bir siyasi çıkışa da imza attı. Buket Aydın'ın "Hangi partiyi ya da lideri destekliyorsunuz?" sorusuna da yanıt veren Salkım, "Meral Akşener'i kadın olduğu için yakın buluyor ve destekliyorum ama onun haricinde yok" ifadelerini kullandı.
Şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, Hangi partiye oy vereceğini açıkladı.

Konuk olduğu programda samimi açıklamalarda bulunan şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, "Hangi partiyi ya da lideri destekliyorsunuz?" sorusuna "Meral Akşener'i kadın olduğu için yakın buluyor ve destekliyorum ama onun haricinde yok" yanıtını verdi.

Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın ile Yüz Yüze'nin bu haftaki konuğu, şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım oldu. Özel hayatıyla ilgili merak edilenleri yanıtlayan Salkım, çarpıcı bir siyasi çıkışa da imza attı.

Buket Aydın'ın "Hangi partiyi ya da lideri destekliyorsunuz?" sorusuna da yanıt veren Salkım, "Meral Akşener'i kadın olduğu için yakın buluyor ve destekliyorum ama onun haricinde yok" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.