İlker Kaleli, Maggie Civantos ile panter oldu!

DİZİ - FİLM 19.10.2022 - 10:25, Güncelleme: 19.10.2022 - 10:25
 

İlker Kaleli, Maggie Civantos ile panter oldu!

La Pasion Turca dizisinin konusu nedir? İlker Kaleli hangi yabancı dizide başrol oynayacak? La Pasion Turca dizisi nerede yayımlanacak? İşte cevaplar…

Önümüzdeki ay çekimleri başlayacak İspanyol dizisi La Pasion Turca'da başrol oyuncusu olarak kamera karşısına geçecek olan İlker Kaleli’nin partneri İspanya'nın dünyaca ünlü yıldızı Maggie Civantos olacak. İlker Kaleli, İspanyol Antenna 3 kanalının 'La Pasion Turca' adıyla çekeceği altı bölümlük dizide başrol oynayacak.  Dizi ne kadar sürecek?  Dizi 2 buçuk ay sürecek çekimleri kasımda İstanbul'da başlayıp Madrid'de devam edecek.  Dizinin konusu:  İlker Kaleli'nin Yaman adında bir antikacıyı, Maggi Civantos'un güzel sanatlar öğretmeni ve sanat tarihi araştırmacısı Olivia'yı oynadığı dizi Türkiye İspanya hattında geçen macera, aksiyon ve tutkulu aşk konularını işliyor.
La Pasion Turca dizisinin konusu nedir? İlker Kaleli hangi yabancı dizide başrol oynayacak? La Pasion Turca dizisi nerede yayımlanacak? İşte cevaplar…

Önümüzdeki ay çekimleri başlayacak İspanyol dizisi La Pasion Turca'da başrol oyuncusu olarak kamera karşısına geçecek olan İlker Kaleli’nin partneri İspanya'nın dünyaca ünlü yıldızı Maggie Civantos olacak.

İlker Kaleli, İspanyol Antenna 3 kanalının 'La Pasion Turca' adıyla çekeceği altı bölümlük dizide başrol oynayacak. 

Dizi ne kadar sürecek? 

Dizi 2 buçuk ay sürecek çekimleri kasımda İstanbul'da başlayıp Madrid'de devam edecek. 

Dizinin konusu: 

İlker Kaleli'nin Yaman adında bir antikacıyı, Maggi Civantos'un güzel sanatlar öğretmeni ve sanat tarihi araştırmacısı Olivia'yı oynadığı dizi Türkiye İspanya hattında geçen macera, aksiyon ve tutkulu aşk konularını işliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.