Soğan suyu ile saç uzar mı?

TARİFLER 16.10.2022 - 14:24, Güncelleme: 16.10.2022 - 14:24
 

Soğan suyu ile saç uzar mı?

Soğan suyu ile saç uzatma yöntemi nasıl oluyor? Soğan suyu nedir, ne işe yarar? Doğal saç uzatma yönetmeleri neler? İşte cevabı…

Soğan suyu nedir?  A, B6, C vitaminleri, demir, folik ve potasyum açısından oldukça zengin olan soğan suyu doğal bir antibiyotiktir. Burun tıkanıklıklarını gideriyor, balgam söktürüyor, bağışıklık sistemini güçlendiriyor.  Soğan suyu,  Saç sağlığı ve bitlerin yumurtlamasını önlemek için soğan suyundan faydalanabilirsiniz. Güçlü bir antioksidan içeriği bulunan soğan suyu cildin daha parlak ve canlı görünmesine yardımcı olur. Soğan her derdin devası gerçekten. Öyle ki uzatmada da çok etkili! Malzemeler: Soğan Su Yapılışı: Haşlanan soğanların suyunu saçlarınıza iyice uygulayın. Bu su ile saçlarınızın daha hızlı uzaması mümkün.   
Soğan suyu ile saç uzatma yöntemi nasıl oluyor? Soğan suyu nedir, ne işe yarar? Doğal saç uzatma yönetmeleri neler? İşte cevabı…

Soğan suyu nedir? 

A, B6, C vitaminleri, demir, folik ve potasyum açısından oldukça zengin olan soğan suyu doğal bir antibiyotiktir.

Burun tıkanıklıklarını gideriyor, balgam söktürüyor, bağışıklık sistemini güçlendiriyor. 

Soğan suyu,  Saç sağlığı ve bitlerin yumurtlamasını önlemek için soğan suyundan faydalanabilirsiniz. Güçlü bir antioksidan içeriği bulunan soğan suyu cildin daha parlak ve canlı görünmesine yardımcı olur. Soğan her derdin devası gerçekten. Öyle ki uzatmada da çok etkili!

Malzemeler:

Soğan

Su

Yapılışı:

Haşlanan soğanların suyunu saçlarınıza iyice uygulayın. Bu su ile saçlarınızın daha hızlı uzaması mümkün. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.