Düşük faizli krediyi esnaflar nasıl karşıladı?

EKONOMİ 16.10.2022 - 13:20, Güncelleme: 17.10.2022 - 22:09
 

Düşük faizli krediyi esnaflar nasıl karşıladı?

Kahramanmaraş Bakkallar Bayiler Şekerciler ve kantinciler odası başkanı Şeref Özsoy, fısıltı haber’e esnafa verilecek 100 bin TL kredi hakkında konuştu.

Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde esnafa kredi müjdesi vermişti. Erdoğan, Esnaflara Halkbank üzerinden 100 milyar liralık yeni bir destek paketini 60 ay vade yüzde 7,5 faizle devreye alacaklarını kaydetti. Ayrıca Takibe düşen esnafa borçlarını ödemesi için yüzde 4 faizle kredi verilecek. Başkan Özsoy ise esnafa verilecek kredi hakkında konuştu.  Özsoy, “Cumhurbaşkanımız esnaflara elinden gelen her şeyi yapıyor. Bu destek esnaflarımıza can suyu oldu. Memnuniyetle karşıladık.”dedi “Sicil affı istiyoruz” Esnafların sicil affı da istediğine dikkat çeken Şeref Özsoy,“Biz zor günlerin insanıyız. Zor günlerin esnaflarıyız. Yapılan bu açıklama esnaflarımızı ziyadesiyle mutlu etmiştir. Sayın cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanımız esnaflara elinden gelen her şeyi yapıyor. Esnaflarımıza can suyu oldu. Memnuniyetle karşıladık. Ayrıca küçük esnaflarımıza 50 bin TL’ye kadar faizsiz kredi istiyoruz. Sicil affının da çıkmasını istiyoruz. Küçük esnafın kapısı aile açılan dost kapsıdır diyorum. Küçük esnaftan kimseye zarar gelmez.” İfadelerine yer verdi.  “Esnaflık önemli” Yeni esnaf olacak kişilere de seslenen Özsoy,“Odamızda yeni girişimcilerimize yönelik çalışmalarımız var. Yeni girişimcilerin bazıları destek ödemesini almak için esnaf oluyor. Bunu çok yanlış buluyoruz. Bu konuda o kişiler bize gelsinler uzman kişilere yönlendirelim.”dedi.  
Kahramanmaraş Bakkallar Bayiler Şekerciler ve kantinciler odası başkanı Şeref Özsoy, fısıltı haber’e esnafa verilecek 100 bin TL kredi hakkında konuştu.

Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde esnafa kredi müjdesi vermişti. Erdoğan, Esnaflara Halkbank üzerinden 100 milyar liralık yeni bir destek paketini 60 ay vade yüzde 7,5 faizle devreye alacaklarını kaydetti. Ayrıca Takibe düşen esnafa borçlarını ödemesi için yüzde 4 faizle kredi verilecek.

Başkan Özsoy ise esnafa verilecek kredi hakkında konuştu. 

Özsoy, “Cumhurbaşkanımız esnaflara elinden gelen her şeyi yapıyor. Bu destek esnaflarımıza can suyu oldu. Memnuniyetle karşıladık.”dedi

“Sicil affı istiyoruz”

Esnafların sicil affı da istediğine dikkat çeken Şeref Özsoy,“Biz zor günlerin insanıyız. Zor günlerin esnaflarıyız. Yapılan bu açıklama esnaflarımızı ziyadesiyle mutlu etmiştir. Sayın cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanımız esnaflara elinden gelen her şeyi yapıyor. Esnaflarımıza can suyu oldu. Memnuniyetle karşıladık. Ayrıca küçük esnaflarımıza 50 bin TL’ye kadar faizsiz kredi istiyoruz. Sicil affının da çıkmasını istiyoruz. Küçük esnafın kapısı aile açılan dost kapsıdır diyorum. Küçük esnaftan kimseye zarar gelmez.” İfadelerine yer verdi. 

“Esnaflık önemli”

Yeni esnaf olacak kişilere de seslenen Özsoy,“Odamızda yeni girişimcilerimize yönelik çalışmalarımız var. Yeni girişimcilerin bazıları destek ödemesini almak için esnaf oluyor. Bunu çok yanlış buluyoruz. Bu konuda o kişiler bize gelsinler uzman kişilere yönlendirelim.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.