Cennetin Çocukları dizisinin ismi neden değişti?

DİZİ - FİLM 15.10.2022 - 20:31, Güncelleme: 15.10.2022 - 20:31
 

Cennetin Çocukları dizisinin ismi neden değişti?

TRT 1'nin dizisi Cennetin Çocukları'nın adı değişti. Alınan yeni kararla dizinin yeni adı Yürek Çıkmazı oldu.

Dizinin konusu: kişilik bozukluğu, şiddet ve pişmanlık tarafından uçuruma sürüklenen bir adam ile hayatta kalmaya çalışan bir kadının hayatını konu alıyor. Şiddet, alkolizm, kişilik bozukluğu ve pişmanlığın uçuruma sürüklediği bir adam ile tırnaklarıyla yaşama tutunmaya çalışan bir kadın ve çocuklarının etkileyici hikayesini anlatan dizi Atike Hınçlıer’in Yürek Çıkmazı kitabından uyarlandı.   Oyuncular:  Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Mesut Akusta, Bihter Dinçel, Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş, Erhan Alpay, Aydan Şener, Ertuğrul Postoğlu, Eylül Ersöz, Timur Ölkebaş, Rozet Hubeş, Alp Akar, Özlem Ulukan Güler Ökten.  
TRT 1'nin dizisi Cennetin Çocukları'nın adı değişti. Alınan yeni kararla dizinin yeni adı Yürek Çıkmazı oldu.

Dizinin konusu:

kişilik bozukluğu, şiddet ve pişmanlık tarafından uçuruma sürüklenen bir adam ile hayatta kalmaya çalışan bir kadının hayatını konu alıyor.

Şiddet, alkolizm, kişilik bozukluğu ve pişmanlığın uçuruma sürüklediği bir adam ile tırnaklarıyla yaşama tutunmaya çalışan bir kadın ve çocuklarının etkileyici hikayesini anlatan dizi Atike Hınçlıer’in Yürek Çıkmazı kitabından uyarlandı.
 

Oyuncular: 

Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Mesut Akusta, Bihter Dinçel, Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş, Erhan Alpay, Aydan Şener, Ertuğrul Postoğlu, Eylül Ersöz, Timur Ölkebaş, Rozet Hubeş, Alp Akar, Özlem Ulukan Güler Ökten.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.