Saç beyazlama karşıtı doğan ürünler!

TARİFLER 15.10.2022 - 18:55, Güncelleme: 15.10.2022 - 18:55
 

Saç beyazlama karşıtı doğan ürünler!

Saç beyazlaması nasıl engellenir? Saç beyazlaması neden olur? Saç beyazlama karşıtı doğan ürünler var mı? İşte cevabı…

Saçlar neden beyazlar? Saçın beyazlamasına yetersiz beslenme sebep olabiliyor. Stres ve vitamin eksikliği saçın beyazlamasına sebep olan diğer etkenler.  Hindistan Cevizi Yağı Saç sağlığına önemli katkılarda bulunan Hindistan cevizi yağı, pek çok saç bakım ürününün içeriğinde yer almaktadır. Bir miktar limon suyu ile karıştırılan Hindistan cevizi yağı, saç beyazlamasına karşı oldukça etkilidir.  Badem Yağı ve Alma Suyu Bu ikili saç sağlığı için doğal bir ilaç olarak kullanılmaktadır. Badem yağı ve alma suyu ikilisi test edilmiş ve olumlu sonuçlar alınmıştır. Patates Patateslerin  kabuklarını soyduktan sonra tencere içerisine atarak bir süre kaynatın. Kaynama işlemi bitince ocağın altını kısın ve 10 dakika boyunca en kısık ateşte pişirmeye devam edin. En sonunda patatesin kabuklarını soyup atın ve elde edilen suyu hava almayan bir kap içerisine koyun. Hazırladığınız bu doğal ürünü saçlarınız nemli iken saç diplerine uygulayın. Çörek Otu Yağı Saçınızı yıkadıktan sonra çörek otu yağı ile masaj yapıp bir havlu ile sarın. 15-20 dakika bekledikten sonra saçlarınızı tekrar doğal sabunla yıkayıp durulayın. Siyah Çay ve Limon Siyah çay, saçları güçlendirir, kırıkları onarır ve saçları besler. Saçları parlak bir görünüme kavuşturan siyah çayı kullanmak için limon suyuyla karıştırın ve yarım saat bekletin. Düzenli olarak yapıldığı zaman saçlarınıza etkisini göreceksiniz.  
Saç beyazlaması nasıl engellenir? Saç beyazlaması neden olur? Saç beyazlama karşıtı doğan ürünler var mı? İşte cevabı…

Saçlar neden beyazlar?

Saçın beyazlamasına yetersiz beslenme sebep olabiliyor. Stres ve vitamin eksikliği saçın beyazlamasına sebep olan diğer etkenler. 

Hindistan Cevizi Yağı

Saç sağlığına önemli katkılarda bulunan Hindistan cevizi yağı, pek çok saç bakım ürününün içeriğinde yer almaktadır. Bir miktar limon suyu ile karıştırılan Hindistan cevizi yağı, saç beyazlamasına karşı oldukça etkilidir. 

Badem Yağı ve Alma Suyu

Bu ikili saç sağlığı için doğal bir ilaç olarak kullanılmaktadır. Badem yağı ve alma suyu ikilisi test edilmiş ve olumlu sonuçlar alınmıştır.

Patates

Patateslerin  kabuklarını soyduktan sonra tencere içerisine atarak bir süre kaynatın. Kaynama işlemi bitince ocağın altını kısın ve 10 dakika boyunca en kısık ateşte pişirmeye devam edin. En sonunda patatesin kabuklarını soyup atın ve elde edilen suyu hava almayan bir kap içerisine koyun. Hazırladığınız bu doğal ürünü saçlarınız nemli iken saç diplerine uygulayın.

Çörek Otu Yağı

Saçınızı yıkadıktan sonra çörek otu yağı ile masaj yapıp bir havlu ile sarın. 15-20 dakika bekledikten sonra saçlarınızı tekrar doğal sabunla yıkayıp durulayın.

Siyah Çay ve Limon

Siyah çay, saçları güçlendirir, kırıkları onarır ve saçları besler. Saçları parlak bir görünüme kavuşturan siyah çayı kullanmak için limon suyuyla karıştırın ve yarım saat bekletin. Düzenli olarak yapıldığı zaman saçlarınıza etkisini göreceksiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.