Gündoğan,Temel Karamollaoğlu'na rakip oldu!

POLİTİKA 14.10.2022 - 16:52, Güncelleme: 14.10.2022 - 16:52
 

Gündoğan,Temel Karamollaoğlu'na rakip oldu!

Prof. Dr. Mete Gündoğan, sosyal medya hesabından Saadet Partisi'nin 30 Ekim Pazar günü gerçekleştireceği 8. Olağan Büyük Kongresi'nde genel başkan adayı olacağını açıkladı.

Gündoğan, “Saadet Partimizin 30 Ekim 2022 Pazar günü gerçekleştireceği 8. Olağan Büyük Kongresi'nde Genel Başkan adayıyım." Dedi Mete Gündoğan, “Milli Görüş'ün en büyük partisi olan Refah Partisi'nin, dış baskılarla ve anti demokratik bir şekilde kapatılmasından bu yana yaklaşık 25 yıl geçti. Yaşananları göz önüne aldığımızda, teşkilatın her şeye rağmen dimdik ayakta durması ve iddiasını sürdürebilmesi büyük bir başarıdır. Bütün olumsuzluk ve sıkıntılara rağmen haklı olduğu çizgide çalışmalarına ısrarla devam eden kadrolar en başarılı kadrolardır.”ifadelerine yer verdi.  
Prof. Dr. Mete Gündoğan, sosyal medya hesabından Saadet Partisi'nin 30 Ekim Pazar günü gerçekleştireceği 8. Olağan Büyük Kongresi'nde genel başkan adayı olacağını açıkladı.

Gündoğan, “Saadet Partimizin 30 Ekim 2022 Pazar günü gerçekleştireceği 8. Olağan Büyük Kongresi'nde Genel Başkan adayıyım." Dedi

Mete Gündoğan, “Milli Görüş'ün en büyük partisi olan Refah Partisi'nin, dış baskılarla ve anti demokratik bir şekilde kapatılmasından bu yana yaklaşık 25 yıl geçti. Yaşananları göz önüne aldığımızda, teşkilatın her şeye rağmen dimdik ayakta durması ve iddiasını sürdürebilmesi büyük bir başarıdır.

Bütün olumsuzluk ve sıkıntılara rağmen haklı olduğu çizgide çalışmalarına ısrarla devam eden kadrolar en başarılı kadrolardır.”ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.