Netflix’in reklamlı abonelik fiyatı açıklandı!

EKONOMİ 14.10.2022 - 16:35, Güncelleme: 14.10.2022 - 16:35
 

Netflix’in reklamlı abonelik fiyatı açıklandı!

Netflix'in reklam destekli abonelik katmanı 3 Kasım'da erişilebilir olacak.

Netflix tarafından yayınlanan yeni blog yazısı, reklam destekli temel aboneliğin fiyatını ve çıkış tarihini detaylandırdı. ABD için 6,99 dolar olacak şekilde belirlenen yeni abonelik katmanı, 3 Kasım tarihinde erişilebilir olacak. Bu, reklamsız katmandan 3 dolar daha ucuz olacağı anlamına geliyor. Reklamlı temel abonelik katmanı tüm içeriklere 720p HD çözünürlüğünde izleme fırsatı sunuyor. Basic with Ads ile gösterilecek reklamların; dizi ve filmlerin başında 4 ila 5 dakika süreceği belirtildi. Her reklamın ise 15 veya 30 saniye uzunluğunda olması planlanıyor.  
Netflix'in reklam destekli abonelik katmanı 3 Kasım'da erişilebilir olacak.

Netflix tarafından yayınlanan yeni blog yazısı, reklam destekli temel aboneliğin fiyatını ve çıkış tarihini detaylandırdı.

ABD için 6,99 dolar olacak şekilde belirlenen yeni abonelik katmanı, 3 Kasım tarihinde erişilebilir olacak. Bu, reklamsız katmandan 3 dolar daha ucuz olacağı anlamına geliyor.

Reklamlı temel abonelik katmanı tüm içeriklere 720p HD çözünürlüğünde izleme fırsatı sunuyor. Basic with Ads ile gösterilecek reklamların; dizi ve filmlerin başında 4 ila 5 dakika süreceği belirtildi. Her reklamın ise 15 veya 30 saniye uzunluğunda olması planlanıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.