Dedeoğlu o mahallenin okul sorununu gündeme getirdi!

YEREL HABERLER 13.10.2022 - 21:25, Güncelleme: 13.10.2022 - 21:25
 

Dedeoğlu o mahallenin okul sorununu gündeme getirdi!

Deva Partisi Onikişubat İlçe başkanı Hakan Dedeoğlu, Esnafların ve vatandaşların sorunları dinlemeye devam ediyor.

Başkan Dedeoğlu son olarak Tekerek ve Boğaziçi mahallelerindeki okul sorunun gündeme getirdi.  “Verilen söz hala tutulmadı” Deva Partili Hakan Dedeoğlu sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, “ Tekerek ve Boğaziçi Mahallesi ziyaretlerimizde vatandaşımızdan geçen sene iki büyük mahallemizde okul eksikliğini dile getirmişlerdi. Bunun üzerine arkadaşlar ile araştırma yaptık gerekli yerlerden aldığımı bilgi doğrultusunda ilkokul yeri olduğunu ve en kısa zamanda yapılacağı bilgisini aldık. Bu sene çıktığımız mahalle gezisinde okulun henüz yapılmadığı ve iki büyük mahallede sadece bir okul olduğu için evlatlarımız 70 kişilik sınıflarda eğitim görüyorlar.  Vatandaşlar gerekli yerlere başvurmuşlar milletvekilleri, valimiz, belediye başkanlarımız çözeceklerini söylemelerine rağmen henüz bir gelişme yok.”dedi. “Okul yerinin ranta kurban gitmesinden endişeliyiz” Okul sorununun takipçisi olacaklarını kaydeden Dedeoğlu şunları söyledi, “ Deva Partisi onikişubat ilçe başkanlığı olarak geçen yıldan beri takibimizde olan bu sorunu yetkili mercilerin biran önce çözmeleri için gündemden düşürmeme ve çözüme kavuşturma kararlığındayız. Eğitim anayasal bir haktır ve bu hakkı öğrencilerimizin ve ailelerinin biran önce çözüme kavuşması için elimizden ne gelirse yapacağız sözümüz söz. Okul yerinin ranta kurban gitmesinden endişeliyiz. Ama biz olduğumuz sürece buna izin vermeyeceğiz Yetkililere bir kez daha çağrımızı yapıyoruz okumak haktır, okulumuzu istiyoruz.”  
Deva Partisi Onikişubat İlçe başkanı Hakan Dedeoğlu, Esnafların ve vatandaşların sorunları dinlemeye devam ediyor.

Başkan Dedeoğlu son olarak Tekerek ve Boğaziçi mahallelerindeki okul sorunun gündeme getirdi. 

“Verilen söz hala tutulmadı”

Deva Partili Hakan Dedeoğlu sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, “ Tekerek ve Boğaziçi Mahallesi ziyaretlerimizde vatandaşımızdan geçen sene iki büyük mahallemizde okul eksikliğini dile getirmişlerdi. Bunun üzerine arkadaşlar ile araştırma yaptık gerekli yerlerden aldığımı bilgi doğrultusunda ilkokul yeri olduğunu ve en kısa zamanda yapılacağı bilgisini aldık. Bu sene çıktığımız mahalle gezisinde okulun henüz yapılmadığı ve iki büyük mahallede sadece bir okul olduğu için evlatlarımız 70 kişilik sınıflarda eğitim görüyorlar.  Vatandaşlar gerekli yerlere başvurmuşlar milletvekilleri, valimiz, belediye başkanlarımız çözeceklerini söylemelerine rağmen henüz bir gelişme yok.”dedi.

“Okul yerinin ranta kurban gitmesinden endişeliyiz”

Okul sorununun takipçisi olacaklarını kaydeden Dedeoğlu şunları söyledi, “ Deva Partisi onikişubat ilçe başkanlığı olarak geçen yıldan beri takibimizde olan bu sorunu yetkili mercilerin biran önce çözmeleri için gündemden düşürmeme ve çözüme kavuşturma kararlığındayız. Eğitim anayasal bir haktır ve bu hakkı öğrencilerimizin ve ailelerinin biran önce çözüme kavuşması için elimizden ne gelirse yapacağız sözümüz söz. Okul yerinin ranta kurban gitmesinden endişeliyiz. Ama biz olduğumuz sürece buna izin vermeyeceğiz Yetkililere bir kez daha çağrımızı yapıyoruz okumak haktır, okulumuzu istiyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.