Mavi Sürgün Dizisinin konusu nedir?

DİZİ - FİLM 13.10.2022 - 01:06, Güncelleme: 13.10.2022 - 01:08
 

Mavi Sürgün Dizisinin konusu nedir?

Yağımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği Mavi Sürgün dizisi 26 bölümden oluşacak.

Önce Güney Amerika’da daha sonra da Türkiye’de yayınlanacak O3 Medyanın Mavi Sürgün dizisinin toplamda 26 bölüm çekilmesi planlanıyor. Güney Amerika’da bir TV kanalı için çekecek olan Mavi Sürgün dizisi Güney Amerika’dan sonra Türkiye’de de yayınlanacak. Ege bölgesinde çekilecek ve dönem dizisi olacak Mavi Sürgün dizisinin dram türünde olacağı biliniyor.  Dizinin oyuncuları ise; Caner Cindoruk Serkan Altunorak Damla Sönmez Ruhi Sarı Bülent Şakrak Gökşen Ateş  
Yağımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği Mavi Sürgün dizisi 26 bölümden oluşacak.

Önce Güney Amerika’da daha sonra da Türkiye’de yayınlanacak O3 Medyanın Mavi Sürgün dizisinin toplamda 26 bölüm çekilmesi planlanıyor.

Güney Amerika’da bir TV kanalı için çekecek olan Mavi Sürgün dizisi Güney Amerika’dan sonra Türkiye’de de yayınlanacak. Ege bölgesinde çekilecek ve dönem dizisi olacak Mavi Sürgün dizisinin dram türünde olacağı biliniyor. 

Dizinin oyuncuları ise;

Caner Cindoruk

Serkan Altunorak

Damla Sönmez

Ruhi Sarı

Bülent Şakrak

Gökşen Ateş

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.