Kızılcık Şerbeti dizisinden ilk tanıtım!

DİZİ - FİLM 11.10.2022 - 20:05, Güncelleme: 11.10.2022 - 20:05
 

Kızılcık Şerbeti dizisinden ilk tanıtım!

Kızılcık Şerbeti dizisinden ilk tanıtım yayımlandı.

Show TV’de ekrana gelecek, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı sezonun iddialı yapımı “Kızılcık Şerbeti”nin merak uyandıran ilk tanıtımı izleyiciyle buluştu. Hikayesi, usta oyuncu kadrosu ve rejisiyle dikkatleri çeken “Kızılcık Şerbeti” çok yakında Show TV’de ekrana gelmeye hazırlanıyor.  
Kızılcık Şerbeti dizisinden ilk tanıtım yayımlandı.

Show TV’de ekrana gelecek, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı sezonun iddialı yapımı “Kızılcık Şerbeti”nin merak uyandıran ilk tanıtımı izleyiciyle buluştu.

Hikayesi, usta oyuncu kadrosu ve rejisiyle dikkatleri çeken “Kızılcık Şerbeti” çok yakında Show TV’de ekrana gelmeye hazırlanıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.