Tuzak dizisinin yayın tarihi belli oldu!

DİZİ - FİLM 10.10.2022 - 17:17, Güncelleme: 10.10.2022 - 17:17
 

Tuzak dizisinin yayın tarihi belli oldu!

TV8 ekranında, etkileyici ve güçlü oyuncu kadrosu ile adından söz ettirmeye hazırlanan “Tuzak” ın afişi yayımlandı.

19 Ekim Çarşamba günü ilk bölümüyle izleyicisiyle buluşacak olan, yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in üstlendiği dizinin senaryosunu ise; Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu kaleme alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda; Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu, Yağız Can Konyalı, İlayda Çevik, Onur Durmaz. Naz Göktan, Eylül Su Sapan, Emir Benderlioğlu, Gamze Süner Atay, Lesli Karavil ve İbrahim Şahin gibi başarılı oyuncular rol alıyor.  
TV8 ekranında, etkileyici ve güçlü oyuncu kadrosu ile adından söz ettirmeye hazırlanan “Tuzak” ın afişi yayımlandı.

19 Ekim Çarşamba günü ilk bölümüyle izleyicisiyle buluşacak olan, yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in üstlendiği dizinin senaryosunu ise; Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu kaleme alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu, Yağız Can Konyalı, İlayda Çevik, Onur Durmaz. Naz Göktan, Eylül Su Sapan, Emir Benderlioğlu, Gamze Süner Atay, Lesli Karavil ve İbrahim Şahin gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.