Tamer Karadağlı'nın Andropoz performansı beğenilmedi!

DİZİ - FİLM 10.10.2022 - 16:22, Güncelleme: 10.10.2022 - 16:22
 

Tamer Karadağlı'nın Andropoz performansı beğenilmedi!

Engin Günaydın'ın yeni dizisi Andropoz'da rol alan Tamer Karadağlı, oyunculuk performansıyla sosyal medyada gündem oldu.

 Şiveli konuşan bir adamı oynayan Karadağlı'nın beğenilmeyen performansı için "Karadağlı'nın başarısızlığı tüm diziye etkisini yaymış" yorumları yapıldı. Senaryosunu Engin Günaydın'ın yazdığı, Taylar Biraderler'in de yönetmen koltuğuna oturduğu "Andropoz" dizisi Netflix'te yayınlanmaya başladı. Kısa sürede çok konuşulanlar listesine giren dizide rol alan Tamer Karadağlı ise performansıyla beğenilmedi.  
Engin Günaydın'ın yeni dizisi Andropoz'da rol alan Tamer Karadağlı, oyunculuk performansıyla sosyal medyada gündem oldu.

 Şiveli konuşan bir adamı oynayan Karadağlı'nın beğenilmeyen performansı için "Karadağlı'nın başarısızlığı tüm diziye etkisini yaymış" yorumları yapıldı.

Senaryosunu Engin Günaydın'ın yazdığı, Taylar Biraderler'in de yönetmen koltuğuna oturduğu "Andropoz" dizisi Netflix'te yayınlanmaya başladı.

Kısa sürede çok konuşulanlar listesine giren dizide rol alan Tamer Karadağlı ise performansıyla beğenilmedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.