Amazon Prime Gaming Ekim Oyunları!

AKTÜEL 10.10.2022 - 16:18, Güncelleme: 10.10.2022 - 16:18
 

Amazon Prime Gaming Ekim Oyunları!

Prime Gaming ekim ayında birbirinden büyük ve başarılı yapımları ücretsiz olarak oyuncularla buluşturacak. Sevilen yapımlar Prime abonelerine sunulacak.

Prime Gaming oyunculara pek çok farklı alanda birçok özellik ve hediye sunan bir oyun üyeliği sistemi olarak öne çıkıyor. Bu sistem sayesinde oyuncular pek çok çevrimiçi oyunda hediyeler kazanabiliyor. Amazon Prime Gaming 2022 ekim oyunları ise şöyle: Glass Masquerade: Origins Middle-earth: Shadow of War LOOM Hero’s Hour Total War: Warhammer II Fallout 76 Horace Prime Gaming’in Eylül ayıyla beraber verdiği oyunların toplam değeri ise 1850 lira. Yani 7,90 TL ödediğiniz Amazon Prime hizmeti sayesinde 1850 lira değerindeki oyunlara kalıcı olarak erişim sağlayabiliyorsunuz.   
Prime Gaming ekim ayında birbirinden büyük ve başarılı yapımları ücretsiz olarak oyuncularla buluşturacak. Sevilen yapımlar Prime abonelerine sunulacak.

Prime Gaming oyunculara pek çok farklı alanda birçok özellik ve hediye sunan bir oyun üyeliği sistemi olarak öne çıkıyor. Bu sistem sayesinde oyuncular pek çok çevrimiçi oyunda hediyeler kazanabiliyor.

Amazon Prime Gaming 2022 ekim oyunları ise şöyle:

Glass Masquerade: Origins

Middle-earth: Shadow of War

LOOM

Hero’s Hour

Total War: Warhammer II

Fallout 76

Horace

Prime Gaming’in Eylül ayıyla beraber verdiği oyunların toplam değeri ise 1850 lira. Yani 7,90 TL ödediğiniz Amazon Prime hizmeti sayesinde 1850 lira değerindeki oyunlara kalıcı olarak erişim sağlayabiliyorsunuz. 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.