TBMM'de gündem ekonomi!

EKONOMİ 10.10.2022 - 10:31, Güncelleme: 10.10.2022 - 10:31
 

TBMM'de gündem ekonomi!

KYK faizini ve bazı icra borçlarını silen, işverenin çalışana aylık 1,000 TL doğalgaz ödemesinin önünü açan torba kanun bu hafta TBMM'de görüşülecek.

Çalışanlara elektrik ve doğalgaz desteğine vergi muafiyeti, öğrenim kredisinin faizsiz geri ödenmesi ile varlık yönetim şirketlerine devredilen 2 bin TL’ye kadar olan icra takibindeki borçların tasfiyesini ve kur korumalı mevduatın uzatılmasını da içeren ekonomiye ilişkin torba kanun teklifinin görüşmeleri TBMM’de bu hafta başlayacak. Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi yürütme ve yürürlülük dahil 48 maddeden oluşuyor.  
KYK faizini ve bazı icra borçlarını silen, işverenin çalışana aylık 1,000 TL doğalgaz ödemesinin önünü açan torba kanun bu hafta TBMM'de görüşülecek.

Çalışanlara elektrik ve doğalgaz desteğine vergi muafiyeti, öğrenim kredisinin faizsiz geri ödenmesi ile varlık yönetim şirketlerine devredilen 2 bin TL’ye kadar olan icra takibindeki borçların tasfiyesini ve kur korumalı mevduatın uzatılmasını da içeren ekonomiye ilişkin torba kanun teklifinin görüşmeleri TBMM’de bu hafta başlayacak.

Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi yürütme ve yürürlülük dahil 48 maddeden oluşuyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.