İbrahim Tatlıses’ten unutulmaz konser!

Magazin 09.10.2022 - 12:36, Güncelleme: 09.10.2022 - 12:36
 

İbrahim Tatlıses’ten unutulmaz konser!

İbrahim Tatlıses, 20 yıl sonra Berlin’de sevenlerinin karşısına çıktı.

Mercedes Benz Arena'da gerçekleşen muhteşem konseri 3 binin üzerinde seyirci izledi. İlginin ve özlemin oldukça yoğun olduğu gecede sevenleri hep bir ağızdan İbrahim Tatlıses'in unutulmaz şarkılarını seslendirdi. Yaklaşık 2 saat süren konserinde müzikseverleri tarafından ayakta uzun süre alkışlanan Tatlıses, 3 ayrı bis yaparak sahneye geri döndü. Yıllar sonra Berlin'de muhteşem bir konsere daha imza atan Tatlıses, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Kaynak: Magazinkolik   
İbrahim Tatlıses, 20 yıl sonra Berlin’de sevenlerinin karşısına çıktı.

Mercedes Benz Arena'da gerçekleşen muhteşem konseri 3 binin üzerinde seyirci izledi.

İlginin ve özlemin oldukça yoğun olduğu gecede sevenleri hep bir ağızdan İbrahim Tatlıses'in unutulmaz şarkılarını seslendirdi.

Yaklaşık 2 saat süren konserinde müzikseverleri tarafından ayakta uzun süre alkışlanan Tatlıses, 3 ayrı bis yaparak sahneye geri döndü.

Yıllar sonra Berlin'de muhteşem bir konsere daha imza atan Tatlıses, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Kaynak: Magazinkolik 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.