Valérien Ismaël, 4-0 olabilecek bir maçtı!

SPOR 08.10.2022 - 23:48, Güncelleme: 08.10.2022 - 23:48
 

Valérien Ismaël, 4-0 olabilecek bir maçtı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Valérien Ismaël Giresunspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Ismaël, “Zor bir maçtı. Bunu rakipten dolayı değil zeminden dolayı söylüyorum. Daha da fazla gol atmamız gerekiyordu. Mesela 4-0 olabilecek bir maçtı. Daha kolay olabilirdi.”dedi Sakatlıklardan yana dert yanan Valérien Ismaël şunları söyledi, “Romain Saiss’in bir sakatlığı oldu. Emrecan oyuna girdi, o da sakatlandı. Emrecan’ın sakatlığı işimizi zorlaştırdı. Bir kişi eksik oynadık diyebilirim. Bu durumlardan dolayı bir zorluk yaşadık. 3 puan aldığımız için mutluyuz. Hak ettiğimiz bir 3 puandı. Kulübemiz bugün zengindi. Herkes yavaş yavaş geri dönüyor. İki stoperimizin sakatlanması diğer stoperimiz için bir şans doğuracak. Yeterli kaliteye, sakatlananların yerine koyabileceğimiz kaliteye ve kadro derinliğine sahibiz.”
Beşiktaş Teknik Direktörü Valérien Ismaël Giresunspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Ismaël, “Zor bir maçtı. Bunu rakipten dolayı değil zeminden dolayı söylüyorum. Daha da fazla gol atmamız gerekiyordu. Mesela 4-0 olabilecek bir maçtı. Daha kolay olabilirdi.”dedi

Sakatlıklardan yana dert yanan Valérien Ismaël şunları söyledi, “Romain Saiss’in bir sakatlığı oldu. Emrecan oyuna girdi, o da sakatlandı. Emrecan’ın sakatlığı işimizi zorlaştırdı. Bir kişi eksik oynadık diyebilirim. Bu durumlardan dolayı bir zorluk yaşadık.

3 puan aldığımız için mutluyuz. Hak ettiğimiz bir 3 puandı. Kulübemiz bugün zengindi. Herkes yavaş yavaş geri dönüyor. İki stoperimizin sakatlanması diğer stoperimiz için bir şans doğuracak. Yeterli kaliteye, sakatlananların yerine koyabileceğimiz kaliteye ve kadro derinliğine sahibiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.