Uyku turizmi nedir?

TURİZM 08.10.2022 - 11:42, Güncelleme: 08.10.2022 - 11:42
 

Uyku turizmi nedir?

Son yıllarda yükselişe geçen ‘uyku turizmi’ tam da aradığınız şey olabilir.

Uyku düzeni bozuk olanların çok seveceği ‘uyku turizmi’ son dönemin en popüler tatil anlayışlarından. Uyku alışkanlıklarınızı iyileştirmek için tatile çıkmak alışılmadık bir yol gibi görünebilir ancak giderek popüleritesi artan uyku turizmi, dünya genelindeki otellerde ve tatil köylerinde uyku odaklı konaklamalar arasında yer alıyor. CNN’in haberine göre pandemiden bu yana uyku problemi yaşayanları düşünen bir tatil türü ortaya çıktı. “Dinlenmeyi teşvik etmek” için tasarlanan bu tatil şekli, yenilikçi ses yalıtımıyla donatılmış odalar ve rahatlatan bir atmosfer vadediyor.  
Son yıllarda yükselişe geçen ‘uyku turizmi’ tam da aradığınız şey olabilir.

Uyku düzeni bozuk olanların çok seveceği ‘uyku turizmi’ son dönemin en popüler tatil anlayışlarından. Uyku alışkanlıklarınızı iyileştirmek için tatile çıkmak alışılmadık bir yol gibi görünebilir ancak giderek popüleritesi artan uyku turizmi, dünya genelindeki otellerde ve tatil köylerinde uyku odaklı konaklamalar arasında yer alıyor.

CNN’in haberine göre pandemiden bu yana uyku problemi yaşayanları düşünen bir tatil türü ortaya çıktı. “Dinlenmeyi teşvik etmek” için tasarlanan bu tatil şekli, yenilikçi ses yalıtımıyla donatılmış odalar ve rahatlatan bir atmosfer vadediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.