Twitter’dan yeni özellik!

AKTÜEL 08.10.2022 - 11:08, Güncelleme: 08.10.2022 - 11:08
 

Twitter’dan yeni özellik!

Birçok yenilikle kullanıcıların deneyimini arttırmayı hedefleyen Twitter, karma medya özelliğini mobil uygulamalarına sundu.

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından birisi olan Twitter, son yıllarda üzerinde çalıştığı yeniliklerle kullanıcılarına daha iyi hizmet vermeyi planlıyor. Bu amaçla yola çıkan şirket, yeni bir özelliğini platformuna getiriyor. Twitter, son dönemde tweetler için birçok yeni özelliği kullanıma sunuyor. Bunlardan sonuncusu da aynı tweette fotoğraf ve video özelliği oldu. Bu sayede görsel paylaşım içeren bir tweette fotoğraf, video içerik ve GIF’ler birlikte yer alabilecek.  
Birçok yenilikle kullanıcıların deneyimini arttırmayı hedefleyen Twitter, karma medya özelliğini mobil uygulamalarına sundu.

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından birisi olan Twitter, son yıllarda üzerinde çalıştığı yeniliklerle kullanıcılarına daha iyi hizmet vermeyi planlıyor. Bu amaçla yola çıkan şirket, yeni bir özelliğini platformuna getiriyor.

Twitter, son dönemde tweetler için birçok yeni özelliği kullanıma sunuyor.

Bunlardan sonuncusu da aynı tweette fotoğraf ve video özelliği oldu. Bu sayede görsel paylaşım içeren bir tweette fotoğraf, video içerik ve GIF’ler birlikte yer alabilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.