Sonbaharda kamp yapılacak yerler!

SEYAHAT - KİTAP 07.10.2022 - 15:00, Güncelleme: 07.10.2022 - 15:00
 

Sonbaharda kamp yapılacak yerler!

Sonbaharda kamp yapabileceğiniz yeri listeledik.

Akyaka- Muğla Doğal güzellikleri, uçsuz bucaksız masmavi denizi ve eşsiz doğası ile Akyaka her sene bu mevsimlerde en çok tercih edilen kamp noktalarından biri. Üstelik burada kampçılar için birçok konaklama ve aktivite alternatifi bulunuyor.  Kaz Dağları- Balıkesir Kaz Dağları, Dünyada oksijen miktarının en fazla olduğu yerlerden biri. Yani zengin flora ve faunasıyla sonbahar mevsimi için muhteşem bir kamp alanı. Bu lokasyonda birçok şelale ve göl görmek de mümkün. Karagöl- İzmir İzmir Karşıyaka’da bulunan Karagöl Tabiat Parkı, İzmir şehir merkezine 37 km uzaklıkta konumlanıyor. Tantalos efsanesiyle adını duyuran bu doğa harikası tabiat lokasyonu, krater gölüyle ziyaretçilerine enfes manzaralar sunuyor.  Yedigöller- Bolu Yeşilin ve turuncunun hemen her tonunu görebileceğiniz, oksijene ve huzura kapı açan Yedigöller için sonbahar ayları kesinlikle altın zamanlar. Serin, ferah bir hava, dökülmüş yapraklar, cıvıl cıvıl kuş sesleri ve etkileyici doğa manzaraları eşliğinde keyifli bir kamp etkinliği yapmanız mümkün.  Borabay Gölü- Amasya Amasya merkeze 63 km ve Taşova ilçe merkezine 15 km uzaklıkta bulunan Borabay Gölü; doğal güzellikleri ile görenleri mest etmeye devam ediyor. Sonbahar’da Amasya’da kamp yapılacak yerler arasında bulunan Borabay Gölü’nde ayrıca birçok yürüyüş parkuru bulunuyor. Poyrazlar gölü- Sakarya Yaz aylarında kalabalık olmasının aksine sonbaharda oldukça sakin bir alan sunan Poyrazlar Gölü’nde göçmen ve yerli kuşları fotoğraflayabilirsiniz. Doğanın huzurlu sesi ve kuş cıvıltıları arasında bir sabaha uyanmak, sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz.   
Sonbaharda kamp yapabileceğiniz yeri listeledik.

Akyaka- Muğla

Doğal güzellikleri, uçsuz bucaksız masmavi denizi ve eşsiz doğası ile Akyaka her sene bu mevsimlerde en çok tercih edilen kamp noktalarından biri. Üstelik burada kampçılar için birçok konaklama ve aktivite alternatifi bulunuyor. 

Kaz Dağları- Balıkesir

Kaz Dağları, Dünyada oksijen miktarının en fazla olduğu yerlerden biri. Yani zengin flora ve faunasıyla sonbahar mevsimi için muhteşem bir kamp alanı. Bu lokasyonda birçok şelale ve göl görmek de mümkün.

Karagöl- İzmir

İzmir Karşıyaka’da bulunan Karagöl Tabiat Parkı, İzmir şehir merkezine 37 km uzaklıkta konumlanıyor. Tantalos efsanesiyle adını duyuran bu doğa harikası tabiat lokasyonu, krater gölüyle ziyaretçilerine enfes manzaralar sunuyor. 

Yedigöller- Bolu

Yeşilin ve turuncunun hemen her tonunu görebileceğiniz, oksijene ve huzura kapı açan Yedigöller için sonbahar ayları kesinlikle altın zamanlar. Serin, ferah bir hava, dökülmüş yapraklar, cıvıl cıvıl kuş sesleri ve etkileyici doğa manzaraları eşliğinde keyifli bir kamp etkinliği yapmanız mümkün. 

Borabay Gölü- Amasya

Amasya merkeze 63 km ve Taşova ilçe merkezine 15 km uzaklıkta bulunan Borabay Gölü; doğal güzellikleri ile görenleri mest etmeye devam ediyor. Sonbahar’da Amasya’da kamp yapılacak yerler arasında bulunan Borabay Gölü’nde ayrıca birçok yürüyüş parkuru bulunuyor.

Poyrazlar gölü- Sakarya

Yaz aylarında kalabalık olmasının aksine sonbaharda oldukça sakin bir alan sunan Poyrazlar Gölü’nde göçmen ve yerli kuşları fotoğraflayabilirsiniz. Doğanın huzurlu sesi ve kuş cıvıltıları arasında bir sabaha uyanmak, sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.