Deva partili Dedeoğlu, Bir dokunup bin ah işitiyoruz!

YEREL HABERLER 05.10.2022 - 07:43, Güncelleme: 05.10.2022 - 07:43
 

Deva partili Dedeoğlu, Bir dokunup bin ah işitiyoruz!

Deva Partisi Onikişubat ilçe başkanı Hakan Dedeoğlu, fısıltı haber’e parti çalışmaları hakkında konuştu. Dedeoğlu, ekonomik krizden herkesin dertli olduğunu söyledi.

Başkan Dedeoğlu, “Mahalle temsilcilerimizi yüzde 60 oranında atadık. Ekip olarak da her hafta 1 yerde stant açıyoruz. Sürekli esnaf ziyaretleri yapıyoruz. Üye kayıtlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Biz gittiğimiz yerlere genel başkanımızın selamıyla gidiyoruz. Genel başkanımızı yüzde 80 esnaf tanıyor. Geçmişte yaptıklarından haberleri var. Ali Bey'in geçmişte yaptığını şimdi yapabilme imkanı olduğunu, inşallah bu ekonomik krizi sadece Ali Bey'in çözeceğini beyan ediyorlar.”dedi “Esnaf sıkıntılı, öğrenciler dertli” Esnaf ve öğrencilerin içerisinde bulunduğu durum hakkında konuşan Hakan Dedeoğlu şunları söyledi: “Esnaf çok sıkıntılı bir durumda yeni kredi alamadıklarından dertliler. Piyasadaki nakit krizinden dertliler. Geçtiğimiz hafta KSÜ Avşar yerleşkesinde öğrencilere müzikli hoş geldiniz standı açtık. Öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Öğrencilerin yurt sıkıntısını ele aldık. Sorunları üzerine konuştuk. Bu sorunların çözümü konusunda önerilerde bulunduk. Öğrenciler barınma yerlerinden fiyat yüksekliklerinin şikayetçiler. Ondan sonra yurtlardaki odaların 4 kişiden 8 kişiye 6 kişiye çıkmasından şikayetçiler. Fiyatların yüksekliğinden şikâyetçiler, biz de bunları not aldık. Gerekli yerlere bildireceğiz.”  
Deva Partisi Onikişubat ilçe başkanı Hakan Dedeoğlu, fısıltı haber’e parti çalışmaları hakkında konuştu. Dedeoğlu, ekonomik krizden herkesin dertli olduğunu söyledi.

Başkan Dedeoğlu, “Mahalle temsilcilerimizi yüzde 60 oranında atadık. Ekip olarak da her hafta 1 yerde stant açıyoruz. Sürekli esnaf ziyaretleri yapıyoruz. Üye kayıtlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Biz gittiğimiz yerlere genel başkanımızın selamıyla gidiyoruz. Genel başkanımızı yüzde 80 esnaf tanıyor.

Geçmişte yaptıklarından haberleri var. Ali Bey'in geçmişte yaptığını şimdi yapabilme imkanı olduğunu, inşallah bu ekonomik krizi sadece Ali Bey'in çözeceğini beyan ediyorlar.”dedi

“Esnaf sıkıntılı, öğrenciler dertli”

Esnaf ve öğrencilerin içerisinde bulunduğu durum hakkında konuşan Hakan Dedeoğlu şunları söyledi: “Esnaf çok sıkıntılı bir durumda yeni kredi alamadıklarından dertliler. Piyasadaki nakit krizinden dertliler. Geçtiğimiz hafta KSÜ Avşar yerleşkesinde öğrencilere müzikli hoş geldiniz standı açtık. Öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Öğrencilerin yurt sıkıntısını ele aldık. Sorunları üzerine konuştuk. Bu sorunların çözümü konusunda önerilerde bulunduk. Öğrenciler barınma yerlerinden fiyat yüksekliklerinin şikayetçiler. Ondan sonra yurtlardaki odaların 4 kişiden 8 kişiye 6 kişiye çıkmasından şikayetçiler. Fiyatların yüksekliğinden şikâyetçiler, biz de bunları not aldık. Gerekli yerlere bildireceğiz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.