Kahramanmaraş Gaziler Derneğinde görev değişimi!

YEREL HABERLER 05.10.2022 - 07:40, Güncelleme: 05.10.2022 - 07:40
 

Kahramanmaraş Gaziler Derneğinde görev değişimi!

Kahramanmaraş Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğinde görev değişimi yaşandı.

Kahramanmaraş Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği başkanı Yunus Karaman sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa etti. Karaman’ın yerine ise Mehmet Ali Küpeli şube başkanı oldu. Karaman sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklama da , “Sağlık nedenlerimden dolayı 2007 Yılından bu yana şube başkanlığını yaptığım Kahramanmaraş Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğinden bu gün itibari ile istifa etmiş bulunmaktayım. Yerime dostum, kardeşim Mehmet Ali Küpeli şube başkanı olmuştur. Bu güne kadar bana desteğini esirgemeyen tüm dostlarıma teşekkür ederim.”dedi. Kahramanmaraş Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği yeni şube başkanı Mehmet Ali Küpeli ise şu ifadelere yer verdi: 12 yıldır omuz omuza yol yürüdüğüm Şube başkanım kardeşim Yunus Karaman Rahatsızlığı dolayısıyla Kahramanmaraş Şube Başkanlığı görevinden bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktadır. Değerli başkanıma Bugüne kadar gecesini gündüzüne katarak verdiği hizmetler için Şahsım yönetim kurulu Arkadaşlarım Şehit Aileleri ve Gazilerimiz adına teşekkür ediyorum. Rabbim hakkında ve hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Yönetim kurulu Arkadaşlarım tarafından Şahsıma tevdi edilen Şube Başkanlığı Görevinin Sorumluluğunun çok ağır bir sorumluluk olduğunu ve o kadarda gururlu olduğunu ifade etmek istiyorum. Yunus Başkanım tarafından ulaşılması zor bir yere taşınan hizmet yarışını bugünden itibaren Yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımla birlikte bir adım daha ileri nasıl taşırız onun Gayreti ve arzusu içerinde olacağımı belirtmek istiyorum. Her ne olursa olsun Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada; Şehit Aileleri ve Gazilerimizin onurunu yere düşürüp rencide edecek bir faaliyet ve davranış'da bulunmaya cağımızın para pulla anılmayacağımızın her daim Şehit Aileleri ve Gazilerimiz ile birlikte olacağımızın sözünü yönetim kurulu arkadaşlarım adına vermek istiyorum. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın.”  
Kahramanmaraş Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğinde görev değişimi yaşandı.

Kahramanmaraş Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği başkanı Yunus Karaman sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa etti. Karaman’ın yerine ise Mehmet Ali Küpeli şube başkanı oldu.

Karaman sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklama da , “Sağlık nedenlerimden dolayı 2007 Yılından bu yana şube başkanlığını yaptığım Kahramanmaraş Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğinden bu gün itibari ile istifa etmiş bulunmaktayım. Yerime dostum, kardeşim Mehmet Ali Küpeli şube başkanı olmuştur. Bu güne kadar bana desteğini esirgemeyen tüm dostlarıma teşekkür ederim.”dedi.

Kahramanmaraş Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği yeni şube başkanı Mehmet Ali Küpeli ise şu ifadelere yer verdi: 12 yıldır omuz omuza yol yürüdüğüm Şube başkanım kardeşim Yunus Karaman Rahatsızlığı dolayısıyla Kahramanmaraş Şube Başkanlığı görevinden bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktadır. Değerli başkanıma Bugüne kadar gecesini gündüzüne katarak verdiği hizmetler için Şahsım yönetim kurulu Arkadaşlarım Şehit Aileleri ve Gazilerimiz adına teşekkür ediyorum. Rabbim hakkında ve hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Yönetim kurulu Arkadaşlarım tarafından Şahsıma tevdi edilen Şube Başkanlığı Görevinin Sorumluluğunun çok ağır bir sorumluluk olduğunu ve o kadarda gururlu olduğunu ifade etmek istiyorum.

Yunus Başkanım tarafından ulaşılması zor bir yere taşınan hizmet yarışını bugünden itibaren Yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımla birlikte bir adım daha ileri nasıl taşırız onun Gayreti ve arzusu içerinde olacağımı belirtmek istiyorum. Her ne olursa olsun Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada; Şehit Aileleri ve Gazilerimizin onurunu yere düşürüp rencide edecek bir faaliyet ve davranış'da bulunmaya cağımızın para pulla anılmayacağımızın her daim Şehit Aileleri ve Gazilerimiz ile birlikte olacağımızın sözünü yönetim kurulu arkadaşlarım adına vermek istiyorum. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.