Kuruluş Osman çok farklı geliyor!

DİZİ - FİLM 04.10.2022 - 17:29, Güncelleme: 04.10.2022 - 17:29
 

Kuruluş Osman çok farklı geliyor!

5 Ekim Çarşamba akşamı başlayacak olan atv’nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman yeni hikayesi, güçlü oyuncu kadrosu ve yenilenen devasa dekoruyla da göz kamaştırıyor.

atv ekranında Çarşamba akşamları seyircisiyle buluşan olan ‘Kuruluş Osman’ın  dördüncü sezon kadrosuna birbirinden iddialı ve yetenekli oyuncular dahil oldu. Hakan Yılmaz, Nihat Altınkaya, İpek Karapınar, Deniz Hamzaoğlu, Kaan Yalçın, Almıla Uluer Atabeyoğlu, Miray Akay, Begüm Çağla Taşkın, Caner Nalbantoğlu, Talat Can Büyükaltay ve Noyan Üzer Kuruluş Osman’ın yeni sezonunda seyirciyle buluşacak. Osman Bey’e 5.000 metrekarelik devasa bir konak yapıldı.  5000 metrekarelik konak; 2 kattan ve ahşap bir yapıdan oluşurken, her detayıyla 1300’lü yıllar Türk mimarisi temel alınarak hazırlandı. Konağın üst katında 3, alt katında 2 oda ve 1 mutfak bulunuyor. Aynı zamanda avlusu bulunan konağın dışarıdaki odalarla beraber toplamda 15 odası mevcut. 1300’lü yıllar Roma mimarisine göre inşa edilen arena, 3.000 metrekareden oluşuyor.  Arenanın alt bölümünde ayrıca zindanlar, koridorlar ve dövüşçüler için odalar bulunuyor.
5 Ekim Çarşamba akşamı başlayacak olan atv’nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman yeni hikayesi, güçlü oyuncu kadrosu ve yenilenen devasa dekoruyla da göz kamaştırıyor.

atv ekranında Çarşamba akşamları seyircisiyle buluşan olan ‘Kuruluş Osman’ın  dördüncü sezon kadrosuna birbirinden iddialı ve yetenekli oyuncular dahil oldu. Hakan Yılmaz, Nihat Altınkaya, İpek Karapınar, Deniz Hamzaoğlu, Kaan Yalçın, Almıla Uluer Atabeyoğlu, Miray Akay, Begüm Çağla Taşkın, Caner Nalbantoğlu, Talat Can Büyükaltay ve Noyan Üzer Kuruluş Osman’ın yeni sezonunda seyirciyle buluşacak.

Osman Bey’e 5.000 metrekarelik devasa bir konak yapıldı.  5000 metrekarelik konak; 2 kattan ve ahşap bir yapıdan oluşurken, her detayıyla 1300’lü yıllar Türk mimarisi temel alınarak hazırlandı. Konağın üst katında 3, alt katında 2 oda ve 1 mutfak bulunuyor. Aynı zamanda avlusu bulunan konağın dışarıdaki odalarla beraber toplamda 15 odası mevcut.

1300’lü yıllar Roma mimarisine göre inşa edilen arena, 3.000 metrekareden oluşuyor.  Arenanın alt bölümünde ayrıca zindanlar, koridorlar ve dövüşçüler için odalar bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.