Benzin, motorin ve LPG’ye indirim yapıldı!

EKONOMİ 03.10.2022 - 18:50, Güncelleme: 04.10.2022 - 09:48
 

Benzin, motorin ve LPG’ye indirim yapıldı!

Petrol Ofisi tarafından araç sahiplerini bayram ettirecek bir kampanya başlatıldı.

Bu kampanya hakkında yapılan duyuruda katılanlara 70 TL puan verileceği bildirildi. Kazanılan bu puanlar ise bir sonraki benzin motorin veya LPG alımında kullanılacak ve toplam tutardan 70 TL indirim yaptırılacak.  Yapılan duyuruda kampanyanın 01 Ekim – 15 Kasım 2022 tarihleri arasında Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında geçerli olduğu ifade edildi.  
Petrol Ofisi tarafından araç sahiplerini bayram ettirecek bir kampanya başlatıldı.

Bu kampanya hakkında yapılan duyuruda katılanlara 70 TL puan verileceği bildirildi. Kazanılan bu puanlar ise bir sonraki benzin motorin veya LPG alımında kullanılacak ve toplam tutardan 70 TL indirim yaptırılacak.

 Yapılan duyuruda kampanyanın 01 Ekim – 15 Kasım 2022 tarihleri arasında Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında geçerli olduğu ifade edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.