Haftanın etkinlikleri!

AKTÜEL 03.10.2022 - 18:11, Güncelleme: 03.10.2022 - 18:11
 

Haftanın etkinlikleri!

3-9 Ekim 2022 haftasında birbirinden ister çocuğunuzla ister arkadaşlarınızla katılabileceğiniz keyifli online ve yüz yüze etkinlikler, sanal turlar, atölye çalışmaları ve dahası sizleri bekliyor.

İstanbul Coffee Festival İstanbul Coffee Festival uzunca bir aranın ardından nitelikli kahveler, kahve dükkanları, kahvenin tüm paydaşları, keyifli konserler, seminerler ve atölye çalışmaları ile 06-07-08-09 Ekim 2022'de sizlerle buluşuyor! Etkinlik ile ilgili detay almak için Biletino websitesini ziyaret edebilirsiniz. Etkinlik ücreti: 50-750 TL Gazapizm Senfoni Istanbul 2022 8 Ekim'de müzikseverlerden gelen yoğun istek üzerine bir kez daha Maximum Uniq Açıkhava'da seyirciyle buluşacak olan proje için yerinizi almak istiyorsanız Biletix websitesini ziyaret edebilirsiniz. Etkinlik ücreti: 215-525 TL Sıla Sıla, KerkiSolfej organizasyonu ile Bursa Kültür Park Açıkhava Tiyatrosu'nda sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Siz de yerinizi almak ve detaylı bilgi almak için Biletix websitesini ziyaret edebilirsiniz. Etkinlik ücreti: 252-1400 TL Plastik Aşklar Bir tarafta eğitimli, kültürlü, hayatla eğlenebilen, elit ama bir o kadar da alaturka bir kadın, diğer tarafta çekingen, kendini savunmaktan korkan, geleneklerden bihaber saf bir kadın... Usta oyuncu Oya Başar ve başarılı oyuncu Ebru Kural, Plastik Aşklar oyunuyla 8 Ekim'de Fişekhane'de sizlerle buluşuyor. Etkinlikle ilgili detaylı bilgi almak için Biletix websitesini ziyaret edebilirsiniz. Etkinlik ücreti: 140-180 TL  
3-9 Ekim 2022 haftasında birbirinden ister çocuğunuzla ister arkadaşlarınızla katılabileceğiniz keyifli online ve yüz yüze etkinlikler, sanal turlar, atölye çalışmaları ve dahası sizleri bekliyor.

İstanbul Coffee Festival

İstanbul Coffee Festival uzunca bir aranın ardından nitelikli kahveler, kahve dükkanları, kahvenin tüm paydaşları, keyifli konserler, seminerler ve atölye çalışmaları ile 06-07-08-09 Ekim 2022'de sizlerle buluşuyor! Etkinlik ile ilgili detay almak için Biletino websitesini ziyaret edebilirsiniz.

Etkinlik ücreti: 50-750 TL

Gazapizm Senfoni Istanbul 2022

8 Ekim'de müzikseverlerden gelen yoğun istek üzerine bir kez daha Maximum Uniq Açıkhava'da seyirciyle buluşacak olan proje için yerinizi almak istiyorsanız Biletix websitesini ziyaret edebilirsiniz.

Etkinlik ücreti: 215-525 TL

Sıla

Sıla, KerkiSolfej organizasyonu ile Bursa Kültür Park Açıkhava Tiyatrosu'nda sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Siz de yerinizi almak ve detaylı bilgi almak için Biletix websitesini ziyaret edebilirsiniz.

Etkinlik ücreti: 252-1400 TL

Plastik Aşklar

Bir tarafta eğitimli, kültürlü, hayatla eğlenebilen, elit ama bir o kadar da alaturka bir kadın, diğer tarafta çekingen, kendini savunmaktan korkan, geleneklerden bihaber saf bir kadın... Usta oyuncu Oya Başar ve başarılı oyuncu Ebru Kural, Plastik Aşklar oyunuyla 8 Ekim'de Fişekhane'de sizlerle buluşuyor. Etkinlikle ilgili detaylı bilgi almak için Biletix websitesini ziyaret edebilirsiniz.

Etkinlik ücreti: 140-180 TL

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.