Xiaomi’den Android 12 müjdesi!

03.10.2022 - 17:59, Güncelleme: 03.10.2022 - 17:59
 

Xiaomi’den Android 12 müjdesi!

Xiaomi, bu yılın başlarında tanıtılan Redmi Note 11 Pro 5G için Android 12 tabanlı MIUI 13 güncellemesi yayınlayacak.

Xiaomi, Android 13‘ün göz kırptığı şu dönemde eski sürümlerin dağıtımını hızlandırdı. Şirket, günümüz itibariyle uyumlu modellerinin büyük bir bölümünü Android 12‘ye geçirdi. Ancak çalışmalar halen tam anlamıyla bitmiş değil. Son olarak Çinli üretici, ülkemizdeki bir model için daha Android 12 güncellemesi yayınlama kararı aldı. Redmi Note 11 Pro 5G Android 12 güncellemesi alıyor Redmi Note 11 Pro 5G, bu yılın başında kullanıcıların beğenisine sunuldu. Cihaz, kutudan Android 11 tabanlı MIUI 13 ile çıkarken, beklenmedik bir şekilde Android 12 ile gelmedi. Ancak daha sonra bazı bölgelerde güncellemeyi aldı. Son ortaya çıkan bilgilere göre Çinli üretici, bu bölgeyi daha da genişletme kararı aldı ve Türkiye başta olmak üzere birçok ülkedeki Note 11 Pro 5G‘ler için Android 12‘yi kullanıma sunmaya hazırlanıyor.  
Xiaomi, bu yılın başlarında tanıtılan Redmi Note 11 Pro 5G için Android 12 tabanlı MIUI 13 güncellemesi yayınlayacak.

Xiaomi, Android 13‘ün göz kırptığı şu dönemde eski sürümlerin dağıtımını hızlandırdı. Şirket, günümüz itibariyle uyumlu modellerinin büyük bir bölümünü Android 12‘ye geçirdi. Ancak çalışmalar halen tam anlamıyla bitmiş değil. Son olarak Çinli üretici, ülkemizdeki bir model için daha Android 12 güncellemesi yayınlama kararı aldı.

Redmi Note 11 Pro 5G Android 12 güncellemesi alıyor

Redmi Note 11 Pro 5G, bu yılın başında kullanıcıların beğenisine sunuldu. Cihaz, kutudan Android 11 tabanlı MIUI 13 ile çıkarken, beklenmedik bir şekilde Android 12 ile gelmedi. Ancak daha sonra bazı bölgelerde güncellemeyi aldı. Son ortaya çıkan bilgilere göre Çinli üretici, bu bölgeyi daha da genişletme kararı aldı ve Türkiye başta olmak üzere birçok ülkedeki Note 11 Pro 5G‘ler için Android 12‘yi kullanıma sunmaya hazırlanıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.