İyi partili Kılıç Başkan adaylığını açıkladı!

YEREL HABERLER 03.10.2022 - 10:03, Güncelleme: 03.10.2022 - 10:03
 

İyi partili Kılıç Başkan adaylığını açıkladı!

İyi Parti Onikişubat ilçe başkanı av. Doğan Murat Kılıç, yeniden başkan adayı olduğunu açıkladı.

İyi Parti Onikişubat ilçe başkanı av. Doğan Murat Kılıç, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklama ile başkan adayı olduğunu açıkladı! İşte Kılıç’ın o açıklaması: “Genel merkezimizin GİK toplantısında almış olduğu karar neticesinde yapılacak olan il ve ilçe teşkilatları kongrelerinde halihazırda ilçe başkanlığını yönettiğim Onikişubat İlçe başkanlığına yeniden adayım.”  
İyi Parti Onikişubat ilçe başkanı av. Doğan Murat Kılıç, yeniden başkan adayı olduğunu açıkladı.

İyi Parti Onikişubat ilçe başkanı av. Doğan Murat Kılıç, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklama ile başkan adayı olduğunu açıkladı!

İşte Kılıç’ın o açıklaması: “Genel merkezimizin GİK toplantısında almış olduğu karar neticesinde yapılacak olan il ve ilçe teşkilatları kongrelerinde halihazırda ilçe başkanlığını yönettiğim Onikişubat İlçe başkanlığına yeniden adayım.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.