Fenerbahçe'de 3 futbolcu dev maçta yok!

SPOR 30.09.2022 - 18:43, Güncelleme: 30.09.2022 - 18:43
 

Fenerbahçe'de 3 futbolcu dev maçta yok!

Pazar günü Beşiktaş ile karşılaşacak Fenerbahçe'ye yıldız futbolcularından kötü haber geldi.

Derbi hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertlilerde Emre Mor, Serdar Aziz ve Joshua King'in Vodafone Park'ta oynanacak dev mücadelede forma giymesi beklenmiyor. Süper Lig'de sezonun ilk derbisi 2 Ekim Pazar saat 20.00'de Vodafone Park'ta Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak. Dev maç öncesi sarı-lacivertlilerde 3 futbolcunun karşılaşmada boy göstermesi beklenmezken, bu isimleri derbiye yetiştirmek için ise büyük çaba sarf ediliyor.  
Pazar günü Beşiktaş ile karşılaşacak Fenerbahçe'ye yıldız futbolcularından kötü haber geldi.

Derbi hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertlilerde Emre Mor, Serdar Aziz ve Joshua King'in Vodafone Park'ta oynanacak dev mücadelede forma giymesi beklenmiyor.

Süper Lig'de sezonun ilk derbisi 2 Ekim Pazar saat 20.00'de Vodafone Park'ta Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak.

Dev maç öncesi sarı-lacivertlilerde 3 futbolcunun karşılaşmada boy göstermesi beklenmezken, bu isimleri derbiye yetiştirmek için ise büyük çaba sarf ediliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.