Cuma Kuzu Kilikya Ultra Maratonuna katıldı!

YEREL HABERLER 29.09.2022 - 20:52, Güncelleme: 29.09.2022 - 20:52
 

Cuma Kuzu Kilikya Ultra Maratonuna katıldı!

Genç sporcu Cuma Kuzu Mersin'de düzenlenen Kilikya Ultra Maratona katıldı.

Maraton 425 sporcunun katılımıyla tamamlandı. Doğanın İçinde Tarihe Koş sloganıyla 4 parkurda düzenlenen maratonda sporcular dereceye girebilmek için mücadele etti. UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ndeki Korykos Antik Kenti'nin parçası olan Kızkalesi sahilinde başlayan maratonda 425 sporcu 7 kilometrelik Korykos, 15 kilometrelik Elaiussa Sebaste ve 33 kilometrelik Kızkalesi parkurları ile 54 kilometrelik Kilikya Ultra Maratonu'nda performanslarını sergiledi. Kahramanmaraş’tan ise Cuma Kuzu Maratonda dereceye girebilmek için ter attı.  
Genç sporcu Cuma Kuzu Mersin'de düzenlenen Kilikya Ultra Maratona katıldı.

Maraton 425 sporcunun katılımıyla tamamlandı.

Doğanın İçinde Tarihe Koş sloganıyla 4 parkurda düzenlenen maratonda sporcular dereceye girebilmek için mücadele etti.

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ndeki Korykos Antik Kenti'nin parçası olan Kızkalesi sahilinde başlayan maratonda 425 sporcu 7 kilometrelik Korykos, 15 kilometrelik Elaiussa Sebaste ve 33 kilometrelik Kızkalesi parkurları ile 54 kilometrelik Kilikya Ultra Maratonu'nda performanslarını sergiledi.

Kahramanmaraş’tan ise Cuma Kuzu Maratonda dereceye girebilmek için ter attı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.