Kabinede değişim olacak mı?

POLİTİKA 29.09.2022 - 16:31, Güncelleme: 29.09.2022 - 16:31
 

Kabinede değişim olacak mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "2023 seçimlerine yeni yapıyla girmeyi düşünüyoruz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "2023 seçimlerine yeni yapıyla girmeyi düşünüyoruz." Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Kanal D-CNN Türk "Cumhurbaşkanı Özel Yayını"na katılmıştı. Erdoğan gündeme dair açıklamalarda bulundu.  AKP'de ve kabinede değişiklik olacak mı sorusuna "Futbol takımında bile bütün oyuncular değişmez. Takviye nereye gerekirse oraya oyuncu alacaksın. Biz de nerede aksama olursa o değişikliği yapacağız. 2023 seçimlerine bu yeni yapıyla girmeyi düşünüyoruz. Tabi bunu Cumhur İttifakı ile birlikte gerçekleştireceğiz." şeklinde yanıt verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "2023 seçimlerine yeni yapıyla girmeyi düşünüyoruz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "2023 seçimlerine yeni yapıyla girmeyi düşünüyoruz."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Kanal D-CNN Türk "Cumhurbaşkanı Özel Yayını"na katılmıştı. Erdoğan gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

AKP'de ve kabinede değişiklik olacak mı sorusuna "Futbol takımında bile bütün oyuncular değişmez. Takviye nereye gerekirse oraya oyuncu alacaksın. Biz de nerede aksama olursa o değişikliği yapacağız. 2023 seçimlerine bu yeni yapıyla girmeyi düşünüyoruz. Tabi bunu Cumhur İttifakı ile birlikte gerçekleştireceğiz." şeklinde yanıt verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.