İşte KMSTO’nun seçim tarihi!

EKONOMİ 28.09.2022 - 17:55, Güncelleme: 28.09.2022 - 17:57
 

İşte KMSTO’nun seçim tarihi!

Kahramanmaraş Ticaret Sanayi Odasının (KMSTO) olağan genel kurul tarihi belli oldu.

Kahramanmaraş Ticaret Sanayi Odası (KMSTO) başkanı Şahin Balcıoğlu, düzenlemiş olduğu basın açıklamasıyla seçim tarihi açıkladı. Gelenek bozulacak! Balcıoğlu, “Olağan genel kurulumuzu 19 Kasım cumartesi günü burada gerçekleştireceğiz. Bu seçim diğer seçimlerden biraz farklı bir seçim. 1995 yılından bu seçime kadar hep tek liste seçime gidildi. Bu seçimde iki liste ile gidilecek.”dedi. Ekibiyle birlikte KMTSO üyelerinden destek isteyen Şahin Balcıoğlu, “Bu seçim şunun için önemli bu seçim sürecinde rutin hayat devam etmiyor. Çünkü dünya yeni normal denen bir normali yaşıyor. 10 yılda öğrenemeyeceğimiz şeyleri 2 yılda öğrendik. Dolayısıyla dünya çok hızlı hareket ediyor ve çok hızlı değişiyor. Pandemi sürecinde yapacağımız projeler işler yarım kaldı, bunları tamamlamak için sizlerde müsaade edip onaylarsanız biz ekip arkadaşlarımızla birlikte kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu seçim zor bir seçim. Biz çok konuşkan değiliz bizim seçimimiz siyasi seçimlere hiç benzemez.”diye konuştu   
Kahramanmaraş Ticaret Sanayi Odasının (KMSTO) olağan genel kurul tarihi belli oldu.

Kahramanmaraş Ticaret Sanayi Odası (KMSTO) başkanı Şahin Balcıoğlu, düzenlemiş olduğu basın açıklamasıyla seçim tarihi açıkladı.

Gelenek bozulacak!

Balcıoğlu, “Olağan genel kurulumuzu 19 Kasım cumartesi günü burada gerçekleştireceğiz. Bu seçim diğer seçimlerden biraz farklı bir seçim. 1995 yılından bu seçime kadar hep tek liste seçime gidildi. Bu seçimde iki liste ile gidilecek.”dedi.

Ekibiyle birlikte KMTSO üyelerinden destek isteyen Şahin Balcıoğlu, “Bu seçim şunun için önemli bu seçim sürecinde rutin hayat devam etmiyor. Çünkü dünya yeni normal denen bir normali yaşıyor. 10 yılda öğrenemeyeceğimiz şeyleri 2 yılda öğrendik. Dolayısıyla dünya çok hızlı hareket ediyor ve çok hızlı değişiyor.

Pandemi sürecinde yapacağımız projeler işler yarım kaldı, bunları tamamlamak için sizlerde müsaade edip onaylarsanız biz ekip arkadaşlarımızla birlikte kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu seçim zor bir seçim. Biz çok konuşkan değiliz bizim seçimimiz siyasi seçimlere hiç benzemez.”diye konuştu 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.