Kutsal Damacana 4 geliyor!

DİZİ - FİLM 25.09.2022 - 12:50, Güncelleme: 25.09.2022 - 22:50
 

Kutsal Damacana 4 geliyor!

Kutsal Damacana 4 filmi Şafak Sezer tarafından doğrulandı.

Türk yapımı komedi serisi, yeni bir macera ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Yapımın vizyon tarihi hakkında da ilk açıklama yapıldı. İlk filmi 2007 yılında vizyona giren Kutsal Damacana, 2010’da İtmen ve 2011’de Dracoola ile devam etmişti. Seri, yarattığı Papaz Fikret karakteriyle adından söz ettirmiş ve birçok sahnesiyle popüler kültürün parçası hâline gelmişti. Aradan geçen 11 yılın ardından, Şafak Sezer yeni bir Kutsal Damacana yapımı ile izleyicilerin karşısına çıkacaklarını duyurdu. Sezer, paylaştığı Tweet’te şu ifadeleri kullanarak yeni filmi resmi olarak doğruladı: “Eşşek Asım. Fikret abini seyret: Kutsal Damacana 4” Şafak Sezer, Kutsal Damacana 4 Filmi için İddialı Konuştu Şafak Sezer, sonrasında yaptığı açıklamada yeni filmin Koronavirüs pandemisi sonrası durgunluğa giren yerli sinema sektörüne de hareketlilik kazandıracağını açıkladı. Sezer, şu ifadeleri kullandı: “Sinema sektörü pandemiyle birlikte başlayan ve hâlâ tam olarak toparlanamadığı bir süreç içinde. Kutsal Damacana ile hem bu durgunluğu bitirmeyi hem de kaybolan eğlencemizi geri getirmeyi istiyoruz.”  
Kutsal Damacana 4 filmi Şafak Sezer tarafından doğrulandı.

Türk yapımı komedi serisi, yeni bir macera ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Yapımın vizyon tarihi hakkında da ilk açıklama yapıldı.

İlk filmi 2007 yılında vizyona giren Kutsal Damacana, 2010’da İtmen ve 2011’de Dracoola ile devam etmişti. Seri, yarattığı Papaz Fikret karakteriyle adından söz ettirmiş ve birçok sahnesiyle popüler kültürün parçası hâline gelmişti.

Aradan geçen 11 yılın ardından, Şafak Sezer yeni bir Kutsal Damacana yapımı ile izleyicilerin karşısına çıkacaklarını duyurdu. Sezer, paylaştığı Tweet’te şu ifadeleri kullanarak yeni filmi resmi olarak doğruladı:

“Eşşek Asım. Fikret abini seyret: Kutsal Damacana 4”

Şafak Sezer, Kutsal Damacana 4 Filmi için İddialı Konuştu

Şafak Sezer, sonrasında yaptığı açıklamada yeni filmin Koronavirüs pandemisi sonrası durgunluğa giren yerli sinema sektörüne de hareketlilik kazandıracağını açıkladı.
Sezer, şu ifadeleri kullandı:

“Sinema sektörü pandemiyle birlikte başlayan ve hâlâ tam olarak toparlanamadığı bir süreç içinde. Kutsal Damacana ile hem bu durgunluğu bitirmeyi hem de kaybolan eğlencemizi geri getirmeyi istiyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.