Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü değişti!

YEREL HABERLER 22.09.2022 - 09:36, Güncelleme: 22.09.2022 - 09:36
 

Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü değişti!

5 yıldır Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yapan Harun Kurt, görevini Hüseyin Mart’a teslim etti.

Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Kurt’tan boşalan makama Onikişubat İlçesi Saçaklızade İlkokulu Müdür Yardımcısı Hüseyin Mart atandı.  Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Hüseyin Mart, bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı Harun Kurt’a teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Burada Aksu Haber’e konuşan Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Mart Dulkadiroğlu için gece gündüz demeden çalışmaya ve çıtayı daha da yükseltmeye devam edeceklerini söyledi.  
5 yıldır Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yapan Harun Kurt, görevini Hüseyin Mart’a teslim etti.

Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Kurt’tan boşalan makama Onikişubat İlçesi Saçaklızade İlkokulu Müdür Yardımcısı Hüseyin Mart atandı. 

Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Hüseyin Mart, bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı Harun Kurt’a teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Burada Aksu Haber’e konuşan Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Mart Dulkadiroğlu için gece gündüz demeden çalışmaya ve çıtayı daha da yükseltmeye devam edeceklerini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.